DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (20 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Sözde herseyde haklısınız fakat iş yok iş. Azcık geçmişime bakarsanız anlarsınız 1 2 meclis döneminden beri seçilerek meclise girmedim ve bir kere bile neden demedim.
Ben neden mi demişim 😀😀😀 bundan benim haberim yok Geçmişimiz Temiz Anlımız açıktır ha ilk adım Partisi gibi de bir o yana bir bu yana ittifak peşinde de değiliz Kızılelmalı olmak kolay değildir her yiğidin harcı da olmamıştır. Tabii Özbaş gibi gördüğünüz üzere makam mevkii aşkı ön planda gözükme isteğimiz de yoktur

özbas

Üye
Vatandaş
Ben neden mi demişim 😀😀😀 bundan benim haberim yok Geçmişimiz Temiz Anlımız açıktır ha ilk adım Partisi gibi de bir o yana bir bu yana ittifak peşinde de değiliz Kızılelmalı olmak kolay değildir her yiğidin harcı da olmamıştır. Tabii Özbaş gibi gördüğünüz üzere makam mevkii aşkı ön planda gözükme isteğimiz de yoktur
Evet sanırsam ilk dönemlerde Parti sozcusuydum ve işimi iyi yapıyordum. Bazı nedenlerden ötürü geri çekildim.

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Evet sanırsam ilk dönemlerde Parti sozcusuydum ve işimi iyi yapıyordum. Bazı nedenlerden ötürü geri çekildim.
Aaa üzücü olmuş.. Parti yonetiminiz size katma değer sağlamamış profesyonel bir siyasetçi veya siyaset adamı çekilmeden parti propagandası için uğraşır da.. koltuğu nasıl bırakırsınız olmadı bak bu hemde koltuk sevdası olan bir kişide 😀😀😀

özbas

Üye
Vatandaş
Aaa üzücü olmuş.. Parti yonetiminiz size katma değer sağlamamış profesyonel bir siyasetçi veya siyaset adamı çekilmeden parti propagandası için uğraşır da.. koltuğu nasıl bırakırsınız olmadı bak bu hemde koltuk sevdası olan bir kişide 😀😀😀
bunu parti sekreterligimiz için yapan bir emre mi ?

Muratoğlu2576

Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online oyuncuları,
Her ne kadar tartışma yasak desek de oyunda darbe olması olağanüstü bir durum olup,
Şu an tartışmayın, yapmayın, etmeyin demek tamamen boşa olacaktır.
Bunun için mesajları tek bir konuda toplama kararı uygulanacaktır.

Darbe ile alakalı tüm tartışmalar bu konu üzerinden yürütülecek olup;
Hakaret, küfür içerikli mesajları yollayanlar direkt banlanacaktır.

İyi oyunlar dileriz.
İsparta millet vekili olarak isparta dağ komando okul komutanı ile beraberiz isparta da hersey normal
düzlüğe çıkana kadar devletimizin emrindeyiz
VAR OLSUN TÜRKİYE VAROLSUN TÜRK MILLETI

K

Kubilay*

Ziyaretçi
Beşir07 geçmiş konuları konuşulacaksa bende konuşurum sonra küfürlerini görmek zorunda kalırım.Seninle ikili konuşmaya girip seviyene inmek istemiyorum.

O yüzden bence Başkan Online’nın ikinci darbesi hakkında konuşalım hepimiz için daha sağlıklı olur 🙏🏻
İlk darbe hangisiydi ben kaçırdım yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...