Partiye ilk girdiğimden bu yana hiç pişman olmadım olmıycamHayırlı uğurlu olsun Alper kankam. Uzun süredir hakettiğin koltuğa oturdun sonunda, tebrikler
Saol varol daha nice zaferlere hep beraberHayırlı olsun başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederimHayırlara vesile olsun, görevini layığı ile yerine getireceğinden hiç şüphe yoktur. Tebrik ederim @GIRIG REİS
Genelde kavga edip özelde bir olduğumuz günleri unuttun mu tiyatrocu kaç parti actiysan batırdınİlk adım’ı yok sayanlara güzel bir cevap olmuştur bu mesajınız, başarılar
Saol kankam zorluk aşılır sen iste yeterkiKankam hayırlı uğurlu olsun bende olmadı ama sende savaştık kazandık hak ettiğimiz koltuğu teslim aldın bundan sonraki görevin seçim çalışmasından daha zor haberin olsun başkanım başkanım başkanım
Ne demek her zaman elimden geldiğince teşekkür ederimGırıg reis başkanıma Alper agama görevinde başarılar diliyorum cansın başkanım vergi de sıralama kazanmamda büyük emeği geçti büyük başkansın cansın
Menfaat planına sadık kal Alparslanİlk Adım Partisi olarak 34. Dönem Oyun Başkanımız GIRIG REİS'e yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Başkan Online'de yeni bir sayfa açılıyor. Kartlar yeniden dağıtılıyor. Liyakati esas alan, birlik ve beraberlikten ayrılmayan bir anlayışla görev süreniz boyunca adalet ve hakkaniyetle oyunumuza hizmet edeceğinizden şüphemiz yok...
Saol varol BeşirHayırlı olsun alper abi
Biz Birlikte Güçlüyüz*Ben teşekkür ederim agacım başkanlığın hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim saolBaşkanım görevinizde başarılar dilerim
Ne zaman ne gerekirseAgacım biz varsak olur Kasım a kadar askerliğe kadar burdayım cansın
Kendi hesabınla gelemeyecek kadar acizsin, ağlamaya devam etGenelde kavga edip özelde bir olduğumuz günleri unuttun mu tiyatrocu kaç parti actiysan batırdın