M
Daha nice zaferlere hedefimiz İKTİDARLIKBaşkan Online'nin birbirinden değerli kullanıcıları, değerli arkadaşlarım, sevgili başkanlarım; 19. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yarışan tüm siyasi partilerimizi kutluyor, İlk Adım Partisi'nin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen tüm dava ve yol arkadaşlarımızdan, partimizin bu başarıya ulaşmasında emeği ve katkısı bulunan her bir başkanımızdan Allah razı olsun diyorum. Detaylı bir teşekkür yazısını kaleme almak üzere sizlerden müsaade istiyorum.
Buyurun başlıyoruz...
Zaten durum açıklandı.Merhaba Sayın Yönetim 60 Oydan Neden 37 Oya Düştü Oyumuz
Sayın Yönetim İlkte 60 Oy GözüküyorduZaten durum açıklandı.
BaşkanOnline - Çevrimiçi Başkanlık Oyunu
Türkiye'nin En Büyük Seçimli, Rekabetçi ve Çevrimiçi Başkanlık Oyunu Olan BaşkanOnline RPG: Şimdi Apple Store ve Google Play Store'da!baskanonline.com
Oy sayınız bu hocam.
nazmi başkanım sizde biliyorsunuz ki %13.4 ile %12.4 arasında 25 oy olması imkansız zaten kullanılan oy sayısı 350 yi geçmiyorSayın Yönetim İlkte 60 Oy Gözüküyordu
Ben Şaşırmadım Zaten Başkanım Bir Anda Neden Düştü 60 Oydan Neden 37 Oya Düştü Onu Merak EttimHerkes kendi oyunu biliyor zaten 60 oy almanıza sizin de şaşırdığınızı düşünüyorum
Teşekkürler Başkanım Açıklayıcı Oldunazmi başkanım sizde biliyorsunuz ki %13.4 ile %12.4 arasında 25 oy olması imkansız zaten kullanılan oy sayısı 350 yi geçmiyor
Doğru o olabilirBen Şaşırmadım Zaten Başkanım Bir Anda Neden Düştü 60 Oydan Neden 37 Oya Düştü Onu Merak Ettim
Aynen BaşkanımDoğru o olabilir
rica ederim her zaman beklerim ♥Teşekkürler Başkanım Açıklayıcı Oldu