Börü partisi yeni kadrosu (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Yağız

Kara Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Türk Gücüne geri dönenler neden döndü bunu sen iyi biliyorsun burda konuşup da rezil etmiyorum sizi. Dostlarım hala Vefa da benimle birlikte sağolsunlar. Sana düşmanlık yapmayacağım tabiki😁 sen bana denk olamazsın, uğraşmaya değmezsin.
Aynen kanka değmezsin diyip her konun altındasın kskskfksjfkskske

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bizde seni tanımıyoruz Kaan ama bilmediğin olaylar hakkında konuşma
Burak başkanım beni tanımamış olman senş ilgilendiriyor ben şahsen seni ve ya kavram olarak SİZİ tanımam gerektiğini düşünmüyorum.Sizin içinizden tanımam gerekenler beni tanıyor ben onları tanıyorum.

O yüzden partileriminiz ismini ve içinde bulunan kardeşlerimin isimlerini kullandığınız taktirde olayın içine dahil olurum kişisel sorunlarınız sizleri ilgilendirir bunları buraya yansıtmadan özelden konuşabilirsin.

Üslubuna da dikkat edersen sevinirim bende üslubumu değiştirmek zorunda kalırım çünkü iyi günler diliyorum kardeşim.

Derhert

⚛️AR-GE⚛️ kurucu başkanı
Vatandaş
Orası size kalmış😃 üyelerine söyle doğru hareket etsinler. Yoksa ben devreye girmek zorunda kalıyorum bir daha saçma sapan algı yaparlarsa o zaman ben eski dost felan dinlemem @Derhert 😁
Hayırdır kardeşim devreye girsen ne olacak kimsin sen eski dost dinleme dc den yazamıyorsun burda saçma sapan konuşma

Derhert

⚛️AR-GE⚛️ kurucu başkanı
Vatandaş
Burak başkanım beni tanımamış olman senş ilgilendiriyor ben şahsen seni ve ya kavram olarak SİZİ tanımam gerektiğini düşünmüyorum.Sizin içinizden tanımam gerekenler beni tanıyor ben onları tanıyorum.

O yüzden partileriminiz ismini ve içinde bulunan kardeşlerimin isimlerini kullandığınız taktirde olayın içine dahil olurum kişisel sorunlarınız sizleri ilgilendirir bunları buraya yansıtmadan özelden konuşabilirsin.

Üslubuna da dikkat edersen sevinirim bende üslubumu değiştirmek zorunda kalırım çünkü iyi günler diliyorum kardeşim.
Kutadgu yu özele davet ediyorum ama buradan konuşmakta ısrar ediyor önce kendi üyenize sahip çıkın börü partisi sözcüsüne diklenmesin

Furkan Yağız

Kara Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Orası size kalmış😃 üyelerine söyle doğru hareket etsinler. Yoksa ben devreye girmek zorunda kalıyorum bir daha saçma sapan algı yaparlarsa o zaman ben eski dost felan dinlemem @Derhert 😁
Haddin olmayan konulara dil uzatma algıyı sen iyi bilirsin ve senin yanındakiler şimdi o sunucunuza dönün ve acaba bugün kime sataşabiliriz diye düşünün ama bundan sonra ben ve partim ile ilgili konulara müdahil olmayın olursanız sizle tatlı dil ile konuşmam.

burakustunBÖRÜ

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Vatandaş

Kendi üyene söyle o zaman discorddan yazsın dahil olmak istemiyorum diyorsun ama dahil olmak için bahane üretiyorsun

Kutadgu Atıgay

Liberal Ulus Partisi Kurucusu
Vatandaş
Bilerek özelden konuşmak istemedim seninle herkes seni tanısın nasıl bir insan olduğunu görsün diye ben biliyorum zaten nasıl biri olduğunu😁 devam edersen bu şekil daha ayrıntılı tanıtıcam seni. Bunun yanında Furkan ben üyeni uyarıyorum partiniz ile ilgili konulara müdahil olmuyorum. Kimse ile sataşma amacım yok aksine sizin saldırılarınız ardından konuşmaya başladım devam ederseniz de cevabınızı da veririm dediğim gibi ben konuyu burda bitiriyorum gereksiz uzadı iyi oyunlar🤗

Meteturan

Trabzonspor
Vatandaş
Hayat birbirimizi gereksiz şeyler için kırıp üzecek kadar uzun değil, tartışacak kavga edecek kadar da uzun değil. Hayat gerçekten çok kısa. İyi oyunlar dilerim herkese..

Furkan Yağız

Kara Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Bilerek özelden konuşmak istemedim seninle herkes seni tanısın nasıl bir insan olduğunu görsün diye ben biliyorum zaten nasıl biri olduğunu😁 devam edersen bu şekil daha ayrıntılı tanıtıcam seni. Bunun yanında Furkan ben üyeni uyarıyorum partiniz ile ilgili konulara müdahil olmuyorum. Kimse ile sataşma amacım yok aksine sizin saldırılarınız ardından konuşmaya başladım devam ederseniz de cevabınızı da veririm dediğim gibi ben konuyu burda bitiriyorum gereksiz uzadı iyi oyunlar🤗
Ettiğiniz küfürleri atmak istersen buyur neyse ya anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az esenlikler dilerim 😃

Kutadgu Atıgay

Liberal Ulus Partisi Kurucusu
Vatandaş
Önceki mevzular gibi kolpa yaparız diyorsun yani 😂😂😂 hâlâ bekliyorum da bana bir şey gelmedi beklemeye devam edecem ben şimdi anlamazsın sen yanındakilerin birine ss at mealini açıklarlar 😃
Kolpamıymış değilmiymiş görürüz onu neyse şimdilik bu kadar yeterli Furkancım. Belki daha sonra tekrar görüşürüz 🤗🤗

Derhert

⚛️AR-GE⚛️ kurucu başkanı
Vatandaş
Yahu beni herkes tanısa ne olur senin amacın kargaşa çıkarmak börü partisi bunu unutmayacak vefa partisi genel başkanından seni dizginlemesini temenni ediyorum konu bitmiştir bir daha börü partisi konusunun altında tartışma çıkarırsan asıl sen elimdeki sürprizi görürsün bende daha iyi bir şey var börü partisi konusunda kavga çıkarma iyi oyunlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...