Kolaylıklar dilerim
Bu öyle değil işte sessizlik en büyük erdemdir bağırmak insanı yorar dikkat etTabi siz her fırsatta tartışma yaratmayı seviyosunuz her bagıran bir insan sessiz insana göre Güçlü kalır
Her duvar tugla ile örülmez harçını saglam yapman gerek siz galiba su katmıyonuz harçınıza betonlarınız çatlarofff duvara bak beeee
mühendise bak beeee konuştu camcı gırıgHer duvar tugla ile örülmez harçını saglam yapman gerek siz galiba su katmıyonuz harçınıza betonlarınız çatlar
Sarı kolayada zam geldi tühHer duvar tugla ile örülmez harçını saglam yapman gerek siz galiba su katmıyonuz harçınıza betonlarınız çatlar
Cam keskindir dikkat et elin kesilmesinmühendise bak beeee konuştu camcı gırıg
Ben size bedeva veririm zamsız fiyatındanSarı kolayada zam geldi tüh
orası doğru tabi katılıyorum sana kiminin eli kiminin kafası kesilir mazallahCam keskindir dikkat et elin kesilmesin
Ya girig usta yapacağın duvarınBen size bedeva veririm zamsız fiyatından
Benim kaybetcek bir şeyim yok malesef kesmek veya kesilmek benim sorunumorası doğru tabi katılıyorum sana kiminin eli kiminin kafası kesilir mazallah
her gelene böylemi diyorsun onu kaybetmemek için yazıkBenim kaybetcek bir şeyim yok malesef kesmek veya kesilmek benim sorunum
Usta degilim duvar yapma konusunda ama senin için rezidans dikebilirim.Ya girig usta yapacağın duvarın
Siz kendinizi böyle avutun ben kaybedeceğim kumarı oynamam oynasamda bedeli ödemek veya kaybetmek beni ilgilendirir seni degilher gelene böylemi diyorsun onu kaybetmemek için yazık
Sen İtalyayida geçtin bu kadar taraf değişmezSiz kendinizi böyle avutun ben kaybedeceğim kumarı oynamam oynasamda bedeli ödemek veya kaybetmek beni ilgilendirir seni degil
aynennnnnnnn bende messiiiiSiz kendinizi böyle avutun ben kaybedeceğim kumarı oynamam oynasamda bedeli ödemek veya kaybetmek beni ilgilendirir seni degil
Madem bu kadar saglam insanlardınız ben oyun başkanı adayıyken parti sohbetinde olsun veya dc özelden ettiginiz küfürler neydi aaa dur sen şimdi hatırlamazsın hatırlatayım(Cihan Mehmet)isimli bir hesapla tehditkar konuşurken böyle saglam değildiniz seninde küfür ettigini biliyomSen İtalyayida geçtin bu kadar taraf değişmez
Senle ben aynı ligin topcusu degiliz Messi ve sen güldürmeaynennnnnnnn bende messiiii