Hayırdır derken@ZORBEY42 sen hayırdır ya herşeye dislike atıyorsun kardeşim
nerde atmışım dislikeHayırdır derken
sen benim yazılarıma dislike atarken bişey yok ama ?
ne zamansa 1 mesajına atmış olabilirim hatırlamıyorum ama sen kaç gündür ben nereye ne yazıyorum hepsine dislike atıyorsunHayırdır derken
sen benim yazılarıma dislike atarken bişey yok ama ?
Seninle hiç bir alakası olmayan bir mesajıma dislike atarsan durduk yere, bende devamını getirir 1 değil 100 mesajına dislike atarım, gücenmek yok devamne zamansa 1 mesajına atmış olabilirim hatırlamıyorum ama sen kaç gündür ben nereye ne yazıyorum hepsine dislike atıyorsun
Sayın Başkanım DisLike Atacak Başka Yer BulunSeninle hiç bir alakası olmayan bir mesajıma dislike atarsan durduk yere, bende devamını getirir 1 değil 100 mesajına dislike atarım, gücenmek yok devam
kurtçuk nerde kaldı diyordum bendeKarışmayın zorbeye onun elinden o Geliyor
Zorbey seni inan hiç takmıyoru vasıfsız elemansın şu oyunda beni eğlendirmek den başka bir gayen yok banada tad vermiyorsun sözlerim bitti şimdi gidebilirsin sıkılınca çağırırımkurtçuk nerde kaldı diyordum bende
benim bildiğim kadarıyla sen zıplayamıyordun ama yeni bir beceri öğrenmişsin demek, aferin sana aferin, biraz daha çabala yakında uçmayı da öğrenirsin sen
Hadi yer altına geri dön çok bile kaldın kurtçuk öptüm bayZorbey seni inan hiç takmıyoru vasıfsız elemansın şu oyunda beni eğlendirmek den başka bir gayen yok banada tad vermiyorsun sözlerim bitti şimdi gidebilirsin sıkılınca çağırırım
: en büyük benim, en iyisi benim en güçlüsü benim
-TAAABBBİİİİ EFENDİMMM
arkadaşlar tartışmayı keselim lütfen burası haber ajansıSana ben ol demiyorum. Bir şey ol yeter bu hayat senin gibilere büyük zorbeeey sem vasıfsız eleman aranıyor yazısının vücut bulmuş halisin