Açıklamalarınız için ben teşekkür ederim Kıymetli Meclis Başkanımız.Değerli kardeşim ilgin, hassasiyetin ve nezaketin için çok teşekkür ediyorum.
Kardeşim burdan tartışma yapmak yok burası haber Ajansı, Lütfen bu tür konuları kendi aranızda yapın rica ediyorum tartışma istemiyorum geçen de oldu bu defa istemiyorum lütfenBu çocuğun bize duyduğu hayranlığı kimse kimseye duymuyor her lafinda biz varız
Rekabet iyidir rekabetten yana hiç sıkıntımız yok ama bu bir oyun barış ve kardeşlik içinde olmamız gerekiyor Ve Bu fikir tüm herkesi birbiriyle kaynaştırır umarım herkes bizim kardeşimiz Kardeşligimiz Daim olsun her daim biriz beraberiz Büşra Hanım Güzel Sözleriniz için teşekkür ediyorum , Haber Bastırmak isterseniz Parti Sözcüsü Olarak Sizden de Bir Açıklama alabiliriz Başkanım , SelamlarRAKİP partide olsak tarafsız şekilde bir haber ajansı oluşturmanız oyun için çok iyi oldu. Başarılar dilerim
Bu çocuğun bize duyduğu hayranlığı kimse kimseye duymuyor her lafinda biz varız
başkanım bu konunun altında tartışma çıkmasın. Farklı bir konuda cevap verebilirsiniz arkadaşaSiz kimsiniz?
başkanım bu konunun altında tartışma çıkmasın. Farklı bir konuda cevap verebilirsiniz arkadaşa
Dikkatini çekmeyen şeylere yazarsan demekki dikkatini çekmiş olur. Usluplu konuşmaya çalışırken düşünme yerini kaybetmemeni öneririm konuyu kirletmeyelim bana ulaş ben seni aydınlatırımBahse konu olan arkadaşın öne süreceği ya da savunacağı bir düşüncesi olmadığı için kendisi ile tartışmak zuldür.Amacım tartışmak değil sadece "BİZ" den kasıtlarını öğrenmek. Zira kendileri nazarı dikkatimi hiç celbetmedi