Vergi, Level ve Genel Sıralama'ya girenlere tam 100 Milyon

¿Discord Sunucumuzda Neler Var?

ve DAHA BİRÇOK DİSCORD SUNUCUMUZDAKİ ÖZELLİKLERİ GÖRMEK için Partimize KATILIN

Partimiz ilk 10'a girerse MİLLETVEKİLİ OLMA GARANTİLİ
~

Kutadgu birazcık bayrağa saygın olsun
Bayrağa saygım sonsuz ama siz saygıyı hak etmiyorsunuz sizs prim vermeyeceğim arkadaşlar iyi günlerKutadgu birazcık bayrağa saygın olsun
Sen benim saygımı ölçecek son kişisin gölge olma buralarda fazlalık etme. Beni de kendinle uğraştırtmaSaygısızsın @Kutadgu Atıgay
Seninle tartışıp konuyu kilitletmek istemiyorum bu 2 oldu partimizin konusunda kargaşa çıkarıyorsun bunun tekrarı olmasın sen vefa üyeyisin biz vefa partisi konusunda saygısızlık yapmadık sende yapmaSen benim saygımı ölçecek son kişisin gölge olma buralarda fazlalık etme. Beni de kendinle uğraştırtma
Kankim sende anlama sorunu mu var Allah Allah adama bak tartışma çıkarıyorsun diyor bir de. Sen bana saygısız dersen tartışma çıkması normal değil mi.Seninle tartışıp konuyu kilitletmek istemiyorum bu 2 oldu partimizin konusunda kargaşa çıkarıyorsun bunun tekrarı olmasın sen vefa üyeyisin biz vefa partisi konusunda saygısızlık yapmadık sende yapma
Sen bana dislike attığında ben sana saygısız diyor muyumDisslike atmandan dolayı diyorum saygısız diye![]()
İlk sen atmıştın ona misillemeydiSen bana dislike attığında ben sana saygısız diyor muyum
Sen bi üslubunu düzeltsene kankim kapat felan ne sandın kendiniİlk sen atmıştın ona misillemeydineyse kapat muhattap olma
İlk sen atmıştın ona misillemeydineyse kapat muhattap olma
Kutadgu birazcık bayrağa saygın olsun