U
UFUK*
Ziyaretçi
Mert ile kişisel diyalogu seni ilgilendirmiyor iyi oyunlarSipan kardeşim Börü Gökbörü cumhuriyet ve Arge konularına karışma ve tartışma çıkarma iyi oyunlar dilerim
Mert ile kişisel diyalogu seni ilgilendirmiyor iyi oyunlarSipan kardeşim Börü Gökbörü cumhuriyet ve Arge konularına karışma ve tartışma çıkarma iyi oyunlar dilerim
Gelsin gelsin![]()
Dc DerhertMert ile kişisel diyalogu seni ilgilendirmiyor iyi oyunlar
Partiyi ilk kurduğumda yazmadınızda şimdi parti tekrar kurulunca mı yazdınız bence biraz kararlı olun hiç yazmadıysan hiç yazmicaksın iyi oyunlar dilerimTabi canım ne demezsin
Bu ne şimdi sen hayırdırDc Derhert
Üslubuna dikkat et konu kilitlenmesin iki parti başkanı olarak discord dan konuşalımBu ne şimdi sen hayırdır
Abisi Siyah Sancak çekemiyor diyemezsin benim Siyah Sancak partisi başkanı olarak umrumda bile değilsin partim üstünden prim yaptırmamPartiyi ilk kurduğumda yazmadınızda şimdi parti tekrar kurulunca mı yazdınız bence biraz kararlı olun hiç yazmadıysan hiç yazmicaksın iyi oyunlar dilerim
Ozaman söyle o sipana partine laf getirmesinAbisi Siyah Sancak çekemiyor diyemezsin benim Siyah Sancak partisi başkanı olarak umrumda bile değilsin partim üstünden prim yaptırmam
Evet umrunda olmadığın için yazıyorsunOzaman söyle o sipana partine laf getirmesin
Senle bu işim yok bak işineÜslubuna dikkat et konu kilitlenmesin iki parti başkanı olarak discord dan konuşalım
Hadi işine sendeOzaman söyle o sipana partine laf getirmesin
Konuyu daha fazla uzatmayın uzatmak istiyorsan dc mert_46kocaSenle bu işim yok bak işine
Siz hayırdır yürek mi yediniz burda discorda davet etmelerKonuyu daha fazla uzatmayın uzatmak istiyorsan dc mert_46koca
Sizin ve bizim burda kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok o yüzdenSiz hayırdır yürek mi yediniz burda discorda davet etmeler
Vay öylemiKonuyu daha fazla uzatmayın uzatmak istiyorsan dc mert_46koca
Nebilsin hiç seçime girmemişkiİşte anlamıyon burda boş yapıyon bot diye botluk işimiz Bozkurt Harekat partisi de büyüklerin anlar
İşte bunlar parti başkanı olup bişey olduğunu sananlarNebilsin hiç seçime girmemişki![]()
Bunu kanıtlayın eğer kanıtlayamaz iseniz oyundan ve forumdan uzaklaştırılacaksınızYa partindeki herkes bot üye 7 aktif adamın var sıralamaya bile giremediniz![]()