Hani eski bir resme bakarkenBaşarılar eski partim
Hani yılları sayar da insan
Hani gözleri dolar ya birden
İşte öyle bir şey
Ah eski günlere Geri dönebilseydik @KURT 77 @Kayacann04
Hani eski bir resme bakarkenBaşarılar eski partim
Elbet bir günHani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayar da insan
Hani gözleri dolar ya birden
İşte öyle bir şey
Ah eski günlere Geri dönebilseydik @KURT 77 @Kayacann04
Oda bişey mi dünkü cocuklar kendilerini nimetten saymaya başladı bu daha şaşırtıcıKibrit çöpü kadar ışık saçmayan insanların kendilerini olimpiyat meşalesi sanmalarına hayranım.
Türk gencinin Türklükle övünmesi kadar normal ne olabilir. Belliki siz bu kavramlardan uzaksiniz o yüzden anlamadığıniz konular hakkinda yorum yapmadan önce 1 kez değil 10 kez düşünün kurma arabalar gibi başkaları tarafından kurulup buraya gelmeyin.Türklük, milliyetçilik, kızılelma kavramlarımız da olmasa şu oyunda ne yapacaksınız çok merak ediyorum? Aylardır şu oyundayım hala aynı şeyleri kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Hiç canınız sıkılmıyor mu? Kendinizi tekrar etmekten bıkmadınız mı? Siz başka ne işe yararsınız Allah aşkına?
Oyuna yöneticilerin zamanla zaten yapicaklari güncellemeleri erkenden hatırlatarakmi faydalı olunuyor. Siz oyunu bırakın kendinize bile bir faydaniz olduğunu düşünmüyorumoyuna beş kuruş faydanız yok işiniz gücünüz milli değerlerimizi istismar etmek
Sen benim konumun altında Türklüğüme laf edemezsin haddini biloyuna beş kuruş faydanız yok işiniz gücünüz milli değerlerimizi istismar etmek
Bu parti sayesinde yükseldiniz bunu unutmayınTürklük, milliyetçilik, kızılelma kavramlarımız da olmasa şu oyunda ne yapacaksınız çok merak ediyorum? Aylardır şu oyundayım hala aynı şeyleri kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Hiç canınız sıkılmıyor mu? Kendinizi tekrar etmekten bıkmadınız mı? Siz başka ne işe yararsınız Allah aşkına?
Sen kimsin ki bizi küçük görüyonKibrit çöpü kadar ışık saçmayan insanların kendilerini olimpiyat meşalesi sanmalarına hayranım.
Senin Türklüğüne laf eden yok. Ayrıca Türk dediğin mert olur. Laf taşımaz, ihanet etmez, hainlik etmez. Sen en son konuşacak kişisin.Sen benim konumun altında Türklüğüme laf edemezsin haddini bil
Yarım akıl mi kardeş seni abin fazla doldurmuş. Ajan fln yok adam aranıza girip bir bakip çıktı. Çok üzüldüyseniz birdaha yapmaz bukadar dert etmeyinMustafa Kemal Atatürk "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." diyor. Siz ne yapıyorsunuz? Yarım aklınızla partilere sözde ajan gönderiyorsunuz, parti başkanlarından diş geçiremediklerinize tehditler savuruyorsunuz, oyundan kaçırıyorsunuz. Bu zamana kadar hangi yasa tasarısıyla oyuna bir fayda sağladınız? Varsa yoka slogan. İcraat lazım icraat. İşiniz gücünüz fitne fesat, bir tane hayırlı işinizi görmedik.
asdfgsdgdfhdfhdfgdfsdfsdgsdgqwreMustafa Kemal Atatürk "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." diyor. Siz ne yapıyorsunuz? Yarım aklınızla partilere sözde ajan gönderiyorsunuz, parti başkanlarından diş geçiremediklerinize tehditler savuruyorsunuz, oyundan kaçırıyorsunuz. Bu zamana kadar hangi yasa tasarısıyla oyuna bir fayda sağladınız? Varsa yoka slogan. İcraat lazım icraat. İşiniz gücünüz fitne fesat, bir tane hayırlı işinizi görmedik.
Ajanlık mı biraz sizi kışkırttık o kadar ama sizin gözünüzü baya kin ve nefret bürümüş ki hepiniz attığım zarfı yedinizMustafa Kemal Atatürk "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." diyor. Siz ne yapıyorsunuz? Yarım aklınızla partilere sözde ajan gönderiyorsunuz, parti başkanlarından diş geçiremediklerinize tehditler savuruyorsunuz, oyundan kaçırıyorsunuz. Bu zamana kadar hangi yasa tasarısıyla oyuna bir fayda sağladınız? Varsa yoka slogan. İcraat lazım icraat. İşiniz gücünüz fitne fesat, bir tane hayırlı işinizi görmedik.
Yemin etsene nerden biliyon ihanet ettiğimiSenin Türklüğüne laf eden yok. Ayrıca Türk dediğin mert olur. Laf taşımaz, ihanet etmez, hainlik etmez. Sen en son konuşacak kişisin.