Başkan Online'nin değerli kullanıcıları, sevgili başkanlarım ve 19. Dönem Meclisimizi şereflendiren kıymetli milletvekillerimiz;
19. Dönem Milletvekili Seçimlerinde en yakın rakibinden 35 oy fazla alarak seçimlerden birinci parti olarak çıkma başarısına imza atan İlk Adım Partisi'nin Genel Başkanı olarak şahsımızın Meclis Başkanlığı görevine layık görülmesiyle, 19. Dönem Meclisimize başkanlık etme şerefine nail olduk. Görev sürem boyunca milletvekilliği koltuğu boşalan 29 ilimize atama gerçekleştirdik. Siyasi parti ayırt etmeksizin milletvekillerimizin meclise sunmuş oldukları yasa tasarılarının takipçisi olduk ve yasa tasarılarının hangi partiden geldiğine bakmaksızın 15 milletvekili onayı konusunda çaba ve gayret gösterdik. Birlikte aynı kabinede görev aldığımız bakanlarımızla, oyunun gelişimi için elini taşın altına koymaktan geri durmayan siyasi partilerimizin çok saygıdeğer genel başkanlarıyla sürekli iletişim içerisinde olduk. Velhasıl emaneti kirletmeden, lekeletmeden ve yere düşürmeden devredeceğimiz güne geldik.
Görev süremiz boyunca istemeden de olsa kırdığımı arkadaşlarımız var ise lütfen haklarını helal etsinler. Makamların gelip geçici olduğunun, bu platformun bir oyundan ibaret olduğunun ve hayatta şeref ve haysiyetten başka her kaybın telafisinin mümkün olduğunun farkındayız. Önemli olan farklılıklarımızı en büyük zenginliğimiz sayarak birlik ve beraberliği tesis etmek. Mühim olan ortak paydada buluşarak oyunun gelişimi için tek vücut olmak.
İlk Adım Partisi'nin cefakar, fedakar ve vefakar üyeleri, yöneticileri başta olmak üzere her bir başkanımıza şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. 20. Dönem Milletvekili seçimlerinin ve seçimlerin hemen akabinde oluşturulacak bakanlar kurulumuzun şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
İsmimizin önündeki herhangi bir sıfat olsun yada olmasın, Başkan Online için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Alparslan
19. Dönem Meclis Başkanı
İlk Adım Partisi Genel Başkanı