Meclis'in Lideri 🍎👑 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
K

KURT 77

Ziyaretçi
Değerli KIZILELMA Ailesi;

Dönem Başından itibaren vermiş olduğumuz emeklerin Karşılığını, Seçime Lider girerek ve Seçim sonucunda En yüksek Oy alan parti olarak, almış bulunmaktayız.

Her bir Başkanımızı canı gönülden Tebrik ediyorum.
Biz kenetlenip, Hedefimizi belirledikten sonra önümüzde hiç kimse duramaz.

Hassasiyetle Atamalarını Yapmış olduğumuz.Tüm Milletvekillerimize görevlerinde Başarılar Diliyorum.

KIZILELMA çatısı Altında Nice Zaferlere 🍎

Geliyor TURAN İTTİFAKI 🦅

#KızılelmaMecliste
#HeranlamdaLider
#Turanittifakı

Kar üstünde kan izi kalsa da. Üstümüzde akbabalar uçsa da. Son nefesimize kadar KIZILELMA
Picsart_23-09-12_23-08-13-110.jpg

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Buradan Kızılelma partisini Tebrik ediyorum. bizlerde Kızılelma Partisiyle ortak girdiğimiz seçimler sonucu zaferle ayrıldık. her birimizin emeği çok büyük teşekkürler kızılelma.
İşçi ve Emekçi partisi olarak bizlerde ilk seçimimiz olmasına rağmen kısa sürede hızlı adımlarla sonuca giderek 6mv. çıkarmış bulunuyoruz. aynı ittifak meclis çalışmalarında ve seçimlerindede devam edecektir. Emrullah başkana teşekkürler.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Buradan Kızılelma partisini Tebrik ediyorum. bizlerde Kızılelma Partisiyle ortak girdiğimiz seçimler sonucu zaferle ayrıldık. her birimizin emeği çok büyük teşekkürler kızılelma.
İşçi ve Emekçi partisi olarak bizlerde ilk seçimimiz olmasına rağmen kısa sürede hızlı adımlarla sonuca giderek 6mv. çıkarmış bulunuyoruz. aynı ittifak meclis çalışmalarında ve seçimlerindede devam edecektir. Emrullah başkana teşekkürler.
Kızılelma olarak bizlerde sizin üzerinizden İşçi ve emekçi Partisi Başkanına,Yönetimine ve değerli üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Birliğimiz daim olsun 🌹