Oylar İlk Adım Partisi’ne !!! (2 Kişi İçeride)

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Saygıdeğer Baskanonline Ailesi,

Sizlere gururla duyuruyoruz ki, 10 Ekim'de gerçekleşecek olan 21. Dönem milletvekili seçimlerine katılmak için "İLK ADIM" kadrosu olarak hazırız.

Bu seçimde, sizlerin güvenini ve desteğini kazanmak için projelerimizi ve vizyonumuzu daha yakından tanıtmak amacındayız. Sizlerin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek, oyunu daha keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Birlikte, daha aydınlık ve daha umut dolu yarınlara doğru ilk adımı atmak için biz hazırız. Bizim ile birlikte oyuna yenilik katmak isteyen vizyon sahibi başkanlarımızı aramızda görmek isteriz.

IMG-20231008-WA0001.jpg

Saygılarımla,
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
FERHAT43

Alparslan

Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝
Vatandaş
İlk Adım Partisi her zaman olduğu gibi bu dönemde de meclisteki yerini alacak. Siyaset üssü bir anlayışla Başkan Online’yi ilmek ilmek işleyecek. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, heyecan ve hevesimizi dindirmesin inşallah.

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Saygıdeğer Baskanonline Ailesi,

Sizlere gururla duyuruyoruz ki, 10 Ekim'de gerçekleşecek olan 21. Dönem milletvekili seçimlerine katılmak için "İLK ADIM" kadrosu olarak hazırız.

Bu seçimde, sizlerin güvenini ve desteğini kazanmak için projelerimizi ve vizyonumuzu daha yakından tanıtmak amacındayız. Sizlerin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek, oyunu daha keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Birlikte, daha aydınlık ve daha umut dolu yarınlara doğru ilk adımı atmak için biz hazırız. Bizim ile birlikte oyuna yenilik katmak isteyen vizyon sahibi başkanlarımızı aramızda görmek isteriz.

Ekli dosyayı görüntüle 10987

Saygılarımla,
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
FERHAT43
İnşallah zafer ler bizim olacak