Şu an ki durumla meclise yakışmıyor Bekir bey.Onur başkan meclise çok yakışacak...
Şu an ki durumla meclise yakışmıyor Bekir bey.Onur başkan meclise çok yakışacak...
elinde ayna ile mi yazıyorsun bunu?Birilerine gün doğmuş olabilir. Kenarda köşede ellerini ovuşturup sinsi sinsi gülenleri görüyor gibiyim. Allah fırsat vermesin.
Böyle miBirilerine gün doğmuş olabilir. Kenarda köşede ellerini ovuşturup sinsi sinsi gülenleri görüyor gibiyim. Allah fırsat vermesin.
Üyelerimizden ricam arkadaşları görmezden gelip cevap vermeyelim. Muhattabımız yönetimdir istediklerini yazsınlarBurayı neden kavga konusuna çevirmeye çalıştığınızı anlamadım her konuya atlamayı bırakın artık muhattabımız siz değilsiniz
Tamamen katılıyorum tartışmaya gerek yok inaktiften dönen adam oy kullanamaz ama vekil olup oy kullanır diyen insanlarla ne muhatap oluyorsunuzBurayı neden kavga konusuna çevirmeye çalıştığınızı anlamadım her konuya atlamayı bırakın artık muhattabımız siz değilsiniz
Adaletin Kestiği Parmak Acımaz.Hesabını botlara kastıranlar, gece yatarken sistemi açıp sabah uyanınca seviye atlayanlar mecliste, oyunun her köşesinde cirit atacak, onuru ve şerefiyle oyununu oynayan Onur DEMİRHAN elde ettiği milletvekilliği makamından alınacak, bizim suçumuz günahımız dürüst olmaksa kesilen cezaya elbette razı oluruz. Bizim mağduriyetimiz üzerinden el ovuşturup sevinenleri de unutmayız. Gün gelir aynı mağduriyetle karşılaşırlarsa biz onlara onların bize yaptıkları gibi yapmayız, belki insanlığımız karşısında yola gelirler diye...
Konu ile ilgisi olmayanlar burayı terk etsin. Konu İlk Adım ve oyun yönetimi arasındadır. Geri kalan kullanıcıların söyleyecek sözleri yoktur, hele hele bizim sırtımızdan kurban kesmeye kalkanların burada işi yok.
Kendi tarzımla burda takılıyorum hiç yakışıyor mu sizin gibi işinde ehli bir insana bu tarz kelimeler bence siz gidip kaana capcut öğretinŞaklaban.
KanıtlaHesabını botlara kastıranlar, gece yatarken sistemi açıp sabah uyanınca seviye atlayanlar mecliste, oyunun her köşesinde cirit atacak, onuru ve şerefiyle oyununu oynayan Onur DEMİRHAN elde ettiği milletvekilliği makamından alınacak, bizim suçumuz günahımız dürüst olmaksa kesilen cezaya elbette razı oluruz. Bizim mağduriyetimiz üzerinden el ovuşturup sevinenleri de unutmayız. Gün gelir aynı mağduriyetle karşılaşırlarsa biz onlara onların bize yaptıkları gibi yapmayız, belki insanlığımız karşısında yola gelirler diye...
Konu ile ilgisi olmayanlar burayı terk etsin. Konu İlk Adım ve oyun yönetimi arasındadır. Geri kalan kullanıcıların söyleyecek sözleri yoktur, hele hele bizim sırtımızdan kurban kesmeye kalkanların burada işi yok.
Of nasıl harika laf söyledi herkesi şuan susturdun sen müthişsin ahhahahahaEğer bana sen bizim konumu kirletiyorsun diyen olursa cevabım şu dur: Farkımız siz bize cevap verirsiniz ancak siz bizim umrumuzda değilsiniz cevap vermeyiz kendi kendinize konuşursunuz
Herkesin şerefine ve vicdanına kalmış.Kanıtla
Bir kadın görünce hemen şımarma kurt asil bir HAYVAN, biraz feyz al, Atsız oku, adam ol.Of nasıl harika laf söyledi herkesi şuan susturdun sen müthişsin ahhahahaha