Yok sana uyman gereken talimat öyle söylenmiştir karıştırmaDüşün o kadar gereksiz buldum ki boş vaktim de yazayım dedim birde sizin boş sohpetiniz için vakit mi ayırmamı bekliyorsun
Yok sana uyman gereken talimat öyle söylenmiştir karıştırmaDüşün o kadar gereksiz buldum ki boş vaktim de yazayım dedim birde sizin boş sohpetiniz için vakit mi ayırmamı bekliyorsun
eyvallah başkanım. teşekkür ediyorum sana sükunetle konusmaya her zaman varımBen kimseye hakaret etmedim "Seni seviyorum" hakaret olarak algılıyor iseniz sizin için üzülmekten başka yapabileceğim bir şey yok kusura bakmayın ama şunu da dile getirmek istiyorum sizide seviyorum
Biz her zaman sükuneten yanayız emin olun ancak işte bazıları huzuru bozuyor ne yapalım hayat işteeyvallah başkanım. teşekkür ediyorum sana sükunetle konusmaya her zaman varım
Evet görüyoruz nekadar sukunetli insan olduğunuzu herkese kanıtlayalımmıBiz her zaman sükuneten yanayız emin olun ancak işte bazıları huzuru bozuyor ne yapalım hayat işte
Buyrun başkanım problem yok her zamanEvet görüyoruz nekadar sukunetli insan olduğunuzu herkese kanıtlayalımmı