Parti silme sorunu (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan YUNUS BAŞKAN
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Merhabalar başkan online yönetim ekibi,
Partimi silmek istiyorum fakat bir sorun oluştu hatası alıyorum yardımcı olur musunuz
Sorunumu desteğe de bildirdim cevap bekliyorum, teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-16-00-29-32-222_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2023-10-16-00-29-32-222_net.shrin.baskan.jpg
    426.1 KB · Görüntüleme: 14
Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Bazı konular burdan daha hızlı çözülüyor, destek yerine, dönüş olmadığı için yazdım yani, önce soruyu düzgün sorun lütfen emri vaki yapmayın

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Açmış olduğum konu merhaba ile başlıyor, teşekkür ile bitiyor, aynı şekilde güzel bir yaklaşım bekliyorum.
benim sorunum hala çözülmedi ve ben bunun için desteği darlamıyorum, sen bana bu şekilde yaklaşıyorsan bende sana bu şekilde yaklaşırım, kusura bakma 👍🏻

G

Gonca

Ziyaretçi
Bazı konular burdan daha hızlı çözülüyor, destek yerine, dönüş olmadığı için yazdım yani, önce soruyu düzgün sorun lütfen emri vaki yapmayın
Destek mesajlarına 12 ile 24 saat içinde dönüş süresiz var hem desteğe hem buraya yazmanız iş yoğunluğu oluşturulacaktır Umut bundan bahsetmiş emrivakilik birşey yok yani

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Teşekkürler Gonca hanım ben zaten konunun üzerine düşmedim, bazen burada daha aktifsiniz o yüzden açtım konuyu, bir daha sadece desteğe yazarım sorun değil,
bana olan yaklaşımı ona göre doğru olabilir ama benim açımdan yanlıştı, o yüzden biraz sitemli konuşmuş olabilirim, konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar 🌹

G

Gonca

Ziyaretçi
Teşekkürler Gonca hanım ben zaten konunun üzerine düşmedim, bazen burada daha aktifsiniz o yüzden açtım konuyu, bir daha sadece desteğe yazarım sorun değil,
bana olan yaklaşımı ona göre doğru olabilir ama benim açımdan yanlıştı, o yüzden biraz sitemli konuşmuş olabilirim, konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar 🌹
Tabiki açabilirsiniz. Rica ederiz iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...