Yaşayan Ölüler 🧟 | Tarihi Zafer (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi ;

Bu büyük zafer'e ortak olmak, sadece Tolga Çıtır'ı değil. Dostluğu, kardeşliği, ahlakı, adaleti zirveye taşımamız da, sizlere ihtiyacımız var.

st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg

Bu büyük Zafer'in her adımın da bizlerle beraber olacağınızı oylarınızı onlar gibi menfaat ile değil kalbinizle atıcağınıza inancımız sonsuzdur.

Biz de oylar sandıklara değil kalplere atılır..

Arkandayız ÇITIR 😍🧟

2zY7Jfi_d (1).jpg

Not : 77. Denemeler başarıyla gerçekleşti..

E

Emirhan B*

Ziyaretçi
Şizofreni ilk belirtileri nelerdir?

Şizofreni hastalarında düzensiz motor hareketler ve davranışlar görülebilir. Çocuksu hareketler, ajitasyon, hedefe odaklanmakta zorlanma, gereksiz ve abartılı hareketler, talimatlara direnç gösterme, talimatlara direnme, uygunsuz ve tuhaf duruş şekli gibi belirtiler bunlara örnek olarak verilebilir.

S

Sera*

Ziyaretçi

Şizofreni hastalarında düzensiz motor hareketler ve davranışlar görülebilir. Çocuksu hareketler, ajitasyon, hedefe odaklanmakta zorlanma, gereksiz ve abartılı hareketler, talimatlara direnç gösterme, talimatlara direnme, uygunsuz ve tuhaf duruş şekli gibi belirtiler bunlara örnek olarak verilebilir.
Ne oldu neye gocundun Emirhancım bak alındıysan söyle üzülürüm :(

K

KURT 77

Ziyaretçi

😀 hiç bir şey yapmadım böyle hastam oldu 😀😀😀😀

S

Sera*

Ziyaretçi
Ben sana bakmam boşa uğraşma ✋️
Bakmaman normal tabi Kurtcum. Zirveyi görmek kolay değil hele ki elma kurdu için zor zanaat 😇 Klasmanınla takıl dicem de bu oyunun kitlesi bir tık üst artık idare etcen artık kurtcum öpüyorum yanaklarındam 🥰

K

KURT 77

Ziyaretçi
Bakmaman normal tabi Kurtcum. Zirveyi görmek kolay değil hele ki elma kurdu için zor zanaat 😇 Klasmanınla takıl dicem de bu oyunun kitlesi bir tık üst artık idare etcen artık kurtcum öpüyorum yanaklarındam 🥰
Çocuksu kızları sevmiyorum lütfen ötede oyna 🙂öpüyorum gözlerinden küçük kardeşim inşallah sana laik oyunlarda devam edersin Gamer kariyerine 😀😀
Zira bu oyun sana baya uzak senin kafa anca yılan oyuna fln götürür 😀

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Elma kurdu bı hakarettir oda bir hayvan sonuçta lütfen ama hakaret etmeyin

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Profil resmi ile paylaşımlar fake olduğunun ispatı gibi erkek olduğuna inanırım ama ispat edemem🤣

S

Sera*

Ziyaretçi
Çocuksu kızları sevmiyorum lütfen ötede oyna 🙂öpüyorum gözlerinden küçük kardeşim inşallah sana laik oyunlarda devam edersin Gamer kariyerine 😀😀
Zira bu oyun sana baya uzak senin kafa anca yılan oyuna fln götürür 😀
Aa lütfen hepimizin içerisin de bir çocuk ruhu yatar kurtcum. Yılan oyunu dediğin şey de strateji katagorisinde yayınlanıyor ama tabi senin bunu algılayamaman beni pek şaşırtmadı 🥰 Bende öpüyorum seni kurtcum keyifli oyunlar

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Ve attığın görselleri bilinçli atıyorsun milleti tahrik etmeye çalışıyorsun bence forumdan uzaklaştırılmali arkadaş @Gonca @Umut

S

Sera*

Ziyaretçi
İftira at.. Özel hayatla dalga geç sonra tahrik aynen kardeşim Aras kargo sjsklsls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...