S
Ayberk gardaşım kapatmışlar yaaaAbi ondan sonra da a101 ı ziyaret edersin
Cevapla yap öyle oluyor sanki alıntı işini bende çözemedim pekBen niye alıntı yapamıyorum ya
Hee tamam sağol abiCevapla yap öyle oluyor sanki alıntı işini bende çözemedim pek
Cidden beklemiş olamazsın dimi sjsklslsUlaaa yüklenecek diye bekledim şoktayım şuan bim var birazdan oraya uğrarım inşallah
İroniCidden beklemiş olamazsın dimi sjsklsls
Fotorafa tıklayınca Tolganın resmi çıksaydı çok iyi olurdu da öyle bir sistem yok sjsklsls
Lider mi oluyorum
Yakışıklı dedim kanka feeder demedim sjskslLider mi oluyorum
Biraz erken uğradın o yüzdendirAyberk gardaşım kapatmışlar yaaa
Geldi bile 37.dönem oyun başkanı TOLGA ÇITIR
Hoyyddaaaa fıtık oldum sizi taşımaktan…Yakışıklı dedim kanka feeder demedim sjsksl
Buna katılıyorumKimin kurt kimin tırt olduğu da böylelikle belli oldu. İlk Adım Partisi'nin bir üyesi olarak açık yüreklilikle ifade ediyorum ki eğer bu oyunda Milliyetçilik kutsalını biri temsil edecekse o da hiç şüphesiz Bozkurt Harekat Partisi ve onun lideridir. Gazoz olma, efsane ol.
Başkanım lütfen böyle konuşmalar yapmayalım. Kutlamamızı yapalım. Hiç gerek yok böyle şeylereKimin kurt kimin tırt olduğu da böylelikle belli oldu. İlk Adım Partisi'nin bir üyesi olarak açık yüreklilikle ifade ediyorum ki eğer bu oyunda Milliyetçilik kutsalını biri temsil edecekse o da hiç şüphesiz Bozkurt Harekat Partisi ve onun lideridir. Gazoz olma, efsane ol.