Yaşayan Ölüler 🧟 | Seçim Gecesi (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi ;

Yaşayan Ölüler olarak yaşam mottomuzun doğruluk üzerine kurulduğunu bizim için doğru ve ya yanlış'ın önemli olduğunu yanlış'ın kim tarafından yapılırsa yapılsın karşısın da durucağımızı sürekli olarak dile getirmiş olup bu konuyu da bu yüzden açmış bulunmaktayız.

Bu parti adı altın da belki de ilk defa ciddi bir konu da sizlerin huzurundayız. Genel olarak oyunu keyif almak eğlenmek üzerine oynuyoruz. Ciddi konular da hiçbir zaman bulunmak ya da belirli bir mizah dışında hiçbir parti ile sorun yaşayalım istemezdik fakat bu açıklamayı yapmaya zorunlu bırakıldığımızı düşünüyoruz.

Seçim gecesi bizler Tolga ÇITIR'ın büyük zaferini kutlarken ne yazık ki bir parti kurucusu tarafından " İzleyeceğimiz Yol" adı altın da bir paylaşım ile karşılaşmış olup. Seçim gecesi henüz yeni bitmişken sabah'ı dahi beklemeyip kin ve öfkeyle yapılan bu paylaşımı şiddetle kınıyoruz.

Bizler olayın sıcağı sıcağına olmaması ve Tolga başkanımızın zaferine gölge düşürmemek adına hemen cevap vermemiş olup sabırla bekleyip şuan yazmayı uygun gördük.

Yapılan açıklama da yanlız bırakıldığı kendileri dışında kimsenin çabalamadığına dair bir takım sözler bulunuyor olup girdikleri seçimde sadece 6 oy ile kaybederek yaklaşık 216 kişinin emeğini hiçe sayarak yapılan bu açıklamanın mantığını oturtamamakla beraber bunun bir oyun olduğunun bir tarafın kazanırken diğer tarafın kaybediyor olmasının normal olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca bu seçim tarafımıza yapılan saldırılara sessiz kalıp dün akşam saatlerinde özel hayata saldırılara dahi göz yumup rakip partilere ise hassasiyet mesajları atılmasını samimi bulmuyoruz.

Yaşayan Ölüler olarak her zaman doğrunun yanında olduğumuzu belirterek yazımızı sonlandırıyoruz.

Bütün oyuncularımıza keyifli oyunlar dileriz

Screenshot_20231023_104629_com.huawei.photos_edit_1062898402531775.jpg

M

M-D

Ziyaretçi
Kutlamanı yapabilirsin istediğinide yapabilirsinde benim bu yazım nedenn dokundu
Doğru herkese göre değişmez
Fikirler değişir. Söylediğim fikirler tabiki de herkesi memnun etmeyebilir fikrini beyan etmekte herkes özgürdür
Fakat kin ve öfke lafına kesinlikle katılmıyorum kin ve öfke duysam daha farklı MD izlerdin emin ol
Orda benim seçimimle ilgili birşey demedim 1.5 seneyi kastettim genel olarak fakat sen bu konulara vakıf olmadığın için sadece benim seçimi görerek farklı bir boyuta çekmeye çalışıyorsun ama bana herşey uyar farkederse kahrolayım 😀

S

Sera*

Ziyaretçi
Dip not nedenini özelden soranlara detaylı açıklama yaptım eğer sende merak etseydin gelirdin sorardın
Ama yine söylüyorum bana her yol uyar
Bize saldırılar yapılırken göz yumup rakip partilere aynı zamanda hassasiyet mesajları atıyorken, bana yapacağın açıklamalar samimi gelmez Denli o yüzden ben anladığım gibi yorumladım kırgınlığımı dile getirdim. Konuyu da daha fazla uzatmak tartışmaya döndürmek istemiyorum zaten herşeyi detaylıca yazdığımı düşünüyorum keyifli vakitler dilerim bundan sonra sana

M

M-D

Ziyaretçi
Bize saldırılar yapılırken göz yumup rakip partilere aynı zamanda hassasiyet mesajları atıyorken, bana yapacağın açıklamalar samimi gelmez Denli o yüzden ben anladığım gibi yorumladım kırgınlığımı dile getirdim. Konuyu da daha fazla uzatmak tartışmaya döndürmek istemiyorum zaten herşeyi detaylıca yazdığımı düşünüyorum keyifli vakitler dilerim bundan sonra sana
Size saldırılar hmm 😀 Nisan 2022 den beri biz ayaktayız sera kavgaların içinde hep yeniden doğuş vefa vardı
Ben vardım ben hanginize gelin benle birlikte dedim hanginizin üstünden birine laf söyledim
Yada hanginize bu yüzden sitem ettim kırgınlınlar olur bende çok kırıldım emin ol geçiyor bir süre sonra
İnsan dengesi buna alışık tartışma yapmak gibi bir amaçım benimde yok
Konumu detaylıca okumamışısın anladığım kadarıyla

Yine özet geçeyim bundan sonra hakedene hakettiği değer bunu ister şahsi algılayın isterse parti olarak
Benim sözüm geneldir iyi oyunlar iyi vakitler dilerim

S

Sera*

Ziyaretçi
Size saldırılar hmm 😀 Nisan 2022 den beri biz ayaktayız sera kavgaların içinde hep yeniden doğuş vefa vardı
Ben vardım ben hanginize gelin benle birlikte dedim hanginizin üstünden birine laf söyledim
Yada hanginize bu yüzden sitem ettim kırgınlınlar olur bende çok kırıldım emin ol geçiyor bir süre sonra
İnsan dengesi buna alışık tartışma yapmak gibi bir amaçım benimde yok
Konumu detaylıca okumamışısın anladığım kadarıyla

Yine özet geçeyim bundan sonra hakedene hakettiği değer bunu ister şahsi algılayın isterse parti olarak
Benim sözüm geneldir iyi oyunlar iyi vakitler dilerim
Ben kimse den yardım istemedim. Zaten bu zamana kadar girdiğim her tartışmada da tek başımaydım. Benim beklentim zaten hadi gelin hep beraber tartışalım değil dost'unuz olarak yapılan yanlışları burdan kınamasanız bile ( ki rakip partilere niyeyse yeterince hassat oluyorken) özelden ya Sera gördük olanları yanındayız boşver takma demeniz bile yeterliydi. Ne yazık ki sizlerden göremediğim hassasiyeti rakip partiden gördüm. Bir çok üyeleri yapılanlar hakkın da üzgün olduklarını dillendirdiler sağolsunlar. Ve aynen herkes hak ettiğini yaşayacak zaten bundan dolayı bu yazıyı hazırladım. Dostum dediğim kişilerin " özel hayatıma saldırı" yapıyorken susuyor olmaları dostum olmadıklarının en büyük kanıtıdır diye düşünüyorum. Ki ben değil dostumun düşmanımın bile özel hayatına müdahale edilmesine karşı çıkarım ☺️ Daha da cevap atıp uzatma lütfen çünkü ben atmıcam bu son cevabım

M

M-D

Ziyaretçi
Ben kimse den yardım istemedim. Zaten bu zamana kadar girdiğim her tartışmada da tek başımaydım. Benim beklentim zaten hadi gelin hep beraber tartışalım değil dost'unuz olarak yapılan yanlışları burdan kınamasanız bile ( ki rakip partilere niyeyse yeterince hassat oluyorken) özelden ya Sera gördük olanları yanındayız boşver takma demeniz bile yeterliydi. Ne yazık ki sizlerden göremediğim hassasiyeti rakip partiden gördüm. Bir çok üyeleri yapılanlar hakkın da üzgün olduklarını dillendirdiler sağolsunlar. Ve aynen herkes hak ettiğini yaşayacak zaten bundan dolayı bu yazıyı hazırladım. Dostum dediğim kişilerin " özel hayatıma saldırı" yapıyorken susuyor olmaları dostum olmadıklarının en büyük kanıtıdır diye düşünüyorum. Ki ben değil dostumun düşmanımın bile özel hayatına müdahale edilmesine karşı çıkarım ☺️ Daha da cevap atıp uzatma lütfen çünkü ben atmıcam bu son cevabım
Aaa ben atmadan olmaz bana yakışmaz bu durum üzülürüm kırılırım
Seçim gecesi yazdığım yazıya kadar geçen zamanda seni en çok destekleyen yanında olan kimdi
Kurt burda uyanıncs görür kurtlarla en çok kavgayı eden kim gerçekten yada kurta en çok lafı söyleyen kim sera
Bak ben bunları şeffaf şekilde yazıyorum kendileri daha iyi biliyor ama
Dost dost kelimesi ne kadar güzel bir kelime dimi karşıdski insanın fikirleri değişince dost kelimesi devreye giriyor
Yeniden Doğuş'un seçimlerinde nerdeydin sera umrunda değildi çünkü MD bir şekilde halleder dimi 😀
Belki de birşeyleri halletmekten yoruldum sera olamaz mı olabilir bal gibi biliyorsun sera birşey konuşacaksa şeffaf konuşur dobra konuşur net konuşur özel hayatına yapılan saldırı ilk defa değil benim fikrim sorulsa yine şeffaf şekilde kınarım kişiler kim olursa olsun benim için çok önemli değil beni bu oyunda bazılaı eski bazıları biraz bazılsrı yeni tanıyor ama sen çok iyi tanıyanlardansın

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sera başkan sıkıştırma ortalığı karıştırma ortalığı ittifak içi mesele bunlar goebbels misin bu nasıl bi manipülasyon. Konu çok başka yerlere gitmiş bunları boşver gel beraber resident evil izleyelim

S

Sera*

Ziyaretçi
Sera başkan sıkıştırma ortalığı karıştırma ortalığı ittifak içi mesele bunlar goebbels misin bu nasıl bi manipülasyon. Konu çok başka yerlere gitmiş bunları boşver gel beraber resident evil izleyelim
Residant Evil'a hayır demem hatta Residant Evil Extinction'a hiç hayır demem 😅

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle söylenmesi gereken kelimeleri sayın MD söylemiş fakat yanlış bilinen bir konu vardır.Bu kelimeleri sarfeden ne Mustafa Denlidir ne Kaan Yükseldir ne de herhangi bir kişidir.Bunun böyle olduğunun görüşünde olan Yeniden Doğuştur-Vefadır.

Herkese bunun böyle olduğunu dillendirmemize rağmen hala daha bir kişi üzerinden gerekli gereksiz sözler sarfedilmektedir.Ne bir seçimlik bir durumdur ne herhangi bir olay ne de herhangi bir seçim hedef alınmıştır.

Tolga Çıtır bizim başkanımızdır içinde bulunduğumuz gönül ittifakının adayıdır bizlerin adayıdır.

Aynı şekilde bi önceki seçimde kaybeden Mustafa Denli bizim başkan adayımızdır.İçinde bulunduğu gönül ittifakının adayıdır.

Bu konunun gündeme getirilmesi gerektiğine kanaat getirilip bir yazı hazırlanıp bunu paylaşmasında sayın Mustafa Denlinin paylaşması gerektiğine karar verilmiştir.

Herkese iyi oyunlar hayırlı günler.

S

Sera*

Ziyaretçi
Öncelikle söylenmesi gereken kelimeleri sayın MD söylemiş fakat yanlış bilinen bir konu vardır.Bu kelimeleri sarfeden ne Mustafa Denlidir ne Kaan Yükseldir ne de herhangi bir kişidir.Bunun böyle olduğunun görüşünde olan Yeniden Doğuştur-Vefadır.

Herkese bunun böyle olduğunu dillendirmemize rağmen hala daha bir kişi üzerinden gerekli gereksiz sözler sarfedilmektedir.Ne bir seçimlik bir durumdur ne herhangi bir olay ne de herhangi bir seçim hedef alınmıştır.

Tolga Çıtır bizim başkanımızdır içinde bulunduğumuz gönül ittifakının adayıdır bizlerin adayıdır.

Aynı şekilde bi önceki seçimde kaybeden Mustafa Denli bizim başkan adayımızdır.İçinde bulunduğu gönül ittifakının adayıdır.

Bu konunun gündeme getirilmesi gerektiğine kanaat getirilip bir yazı hazırlanıp bunu paylaşmasında sayın Mustafa Denlinin paylaşması gerektiğine karar verilmiştir.

Herkese iyi oyunlar hayırlı günler.
Açıklama yapmak istiyorsanız konu açabilirsiniz. Ben kendi fikirlerimi beyan ettim nasıl siz kendiniz dışında kimsenin çabalamadığınızı düşünüyorsanız ben de kendi fikirlerimi düşündüklerimi yazdım. Konuyu uzatmayın dedikçe uzuyor. Lütfen rica ediyorum kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum.

M

M-D

Ziyaretçi
Açıklama yapmak istiyorsanız konu açabilirsiniz. Ben kendi fikirlerimi beyan ettim nasıl siz kendiniz dışında kimsenin çabalamadığınızı düşünüyorsanız ben de kendi fikirlerimi düşündüklerimi yazdım. Konuyu uzatmayın dedikçe uzuyor. Lütfen rica ediyorum kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum.
Sera hanım konuya keşke bizi dahil etmeseydin partimizi zan altında bıraktığınız için partiden kişiler çıkıp tabikide yorum yapıcak
İnceliğiniz için teşekkür ederim 🌹

EmreÖzer7

🌄 YENİDEN DOĞUŞ 🌄 - 🇹🇷 HALK VE CUMHURİYET 🇹🇷
26. Dönem Oyun Başkanı
Şöyle bakıyorum yazılanlara; 2 senedir şu oyundayım 2 senedir herkesin ağzında Yeniden Doğuş (Mustafa Denli) şunu yaptı, bunu yaptı doğru yapsada eleştirirdi.

Bu oyunda her parti kendi menfaatini düşünerek adım atıyor ama inanın ki bir yeniden doğuş hiç kendini düşünerek adım atmadı hep yanındaki dostlarını düşünen bir parti oldu belki de o yüzden bu kadar eleştiriye maruz kaldı.

Denli, Yeniden Doğuşun lideri, ekibimizin lideri olabilir ama denli bu zamana kadar kararı kendi kendine almış değildir, ekip dediği insanlara ve partisindeki insanlara sorar danışır.

Demem o ki isim kararı değil! YENİDEN DOĞUŞ ve VEFA Partileri’nin almış olduğu karardır!
Artık sadece kendi menfaatlerini düşünme kararı alınmıştır.

Herkese iyi oyunlar.

S

Sera*

Ziyaretçi
Sera hanım konuya keşke bizi dahil etmeseydin partimizi zan altında bıraktığınız için partiden kişiler çıkıp tabikide yorum yapıcak
İnceliğiniz için teşekkür ederim 🌹
Biz sizin konunuza yorum yazmadık nezaketimizden dolayı Denli bey. Kirlilik etmemek için de kendi konumuzu açtık aynı nezaketi göstericeğiniz için asıl ben teşekkür ederim 🌹

S

Sera*

Ziyaretçi
Ayrıca istediğiniz de çokta güzel toplanıp birbirinizi savunabiliyormuşsunuz demek ki istemek yeterliymiş. Tezimi onaylattığınız içinde ayrıca teşekkürlerimi iletip artık cidden cevap yazmamak üzere konudan ayrılıyorum

M

M-D

Ziyaretçi
Ayrıca istediğiniz de çokta güzel toplanıp birbirinizi savunabiliyormuşsunuz demek ki istemek yeterliymiş. Tezimi onaylattığınız içinde ayrıca teşekkürlerimi iletip artık cidden cevap yazmamak üzere konudan ayrılıyorum
Tabiki de sera hanım savunmak güzeldir birbirini ama şunu da unutmamak lazım şartlar ne olursa olsun birbirini her fırsatta kollayanlar için geçerlidir ben teşekkür ederim naif düşünceniz için 🌹🌹

M

M-D

Ziyaretçi
Biz sizin konunuza yorum yazmadık nezaketimizden dolayı Denli bey. Kirlilik etmemek için de kendi konumuzu açtık aynı nezaketi göstericeğiniz için asıl ben teşekkür ederim 🌹
Doğru söze birşey denmez fakat kendi konunda bizi hedef göstermişin yani konu kutlaman olsa biz bunları yapsak dediğinin yazdığının altına imzamı atarım 😀😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...