B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Ben de iyi ki var mıyım dışarıdan destek verdim dua ettimSeracım seçim dönemi hep yanımda oldun, hep destekledin. Sen de iyi ki varsın
Ben de iyi ki var mıyım dışarıdan destek verdim dua ettimSeracım seçim dönemi hep yanımda oldun, hep destekledin. Sen de iyi ki varsın
Hiçbir şey yapmamış olsan bile iyi ki varsın derdim yineBen de iyi ki var mıyım dışarıdan destek verdim dua ettim
Sadocum seninle karşılaşmak da, beraber yan yana yürümek de benim içen en büyük iyi ki sebeplerinden. Dediğin gibi dostluğumuz baki olsun dostum. Senin çabalarının, hattının boşa çıkmaması başkanlıktan daha çok mutlu ediyorAsıl ben teşekkür ederim. Verdiğin emekler olsun desteğin olsun hepsi bizim için çok özeldir. İyi ki senin gibi bir insanla karşılaşmışım. Dostluğumuz baki olsun. İyi ki seni oyun başkanı adayı olmaya ikna etmişim diyelim
Seni tanımış olmanın yaşattığı duygu daha güzel kardeşim benim
Sana da çok teşekkür ederim o zaman başkanım var olBana teşekkür yok mu tolga bağımsiz bir başkan olarak destekledim seni
Sende var ol Tolga abimTeşekkür ediyorum Eraycım var ol
Hepimiz için hayırlı olsun inşallah Fettah başkan tekrardan teşekkür ederimHayırlı olsun Tolga Başkan