Yaşayan Ölüler 🧟 | Gerçek Yol (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kadir.
  • Başlangıç tarihi
K

Kadir.

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi

Son zamanlarda yaşanan tatsız ve olmaması gereken olaylar neticesinde çoğu parti ile ilişiğimiz kesilmiştir.

An itibari ile herhangi bir parti ile ittifaklığımız/ sadece seçim için çıkarlardan oluşan sahte dostluklardan oluşan bir ittifaklığımız bulunmamaktadır. Öte yandan Bozkurt Harekat partisini dost parti olarak gördüğümüzü belirtmek isterim..

Son seçimde Tolga başkanımızın başarısını gölgelemek isteyen yada hazmetme sorunları yaşayanlar ile herhangi bir çatı altında birleşmeyeceğiz.

Yaşayan Ölüler partisi olarak misyon ve vizyonumuz dahilinde bizim için en önemli olan şey dostluk ve birlikteliği vurgulayarak bu yol üzerinde çıkar gözetmeksizin devam edeceğimizi de konuşmanın sonuna ekliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılın da başarı gösterip. Oyun Başkanlığına adını yazdıran benimde çok sevdiğim dostum Tolga ÇITIR'ı huzurunuzda bir kez daha tebrik ederim.

Keyifli oyunlar
#ÖlülerDirilerdenÇalacak

T

Tolga

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi

Son zamanlarda yaşanan tatsız ve olmaması gereken olaylar neticesinde çoğu parti ile ilişiğimiz kesilmiştir.

An itibari ile herhangi bir parti ile ittifaklığımız/ sadece seçim için çıkarlardan oluşan sahte dostluklardan oluşan bir ittifaklığımız bulunmamaktadır. Öte yandan Bozkurt Harekat partisini dost parti olarak gördüğümüzü belirtmek isterim..

Son seçimde Tolga başkanımızın başarısını gölgelemek isteyen yada hazmetme sorunları yaşayanlar ile herhangi bir çatı altında birleşmeyeceğiz.

Yaşayan Ölüler partisi olarak misyon ve vizyonumuz dahilinde bizim için en önemli olan şey dostluk ve birlikteliği vurgulayarak bu yol üzerinde çıkar gözetmeksizin devam edeceğimizi de konuşmanın sonuna ekliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılın da başarı gösterip. Oyun Başkanlığına adını yazdıran benimde çok sevdiğim dostum Tolga ÇITIR'ı huzurunuzda bir kez daha tebrik ederim.

Keyifli oyunlar
#ÖlülerDirilerdenÇalacak

Değerli dostum Maraz-Kun,

Desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🌹 Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle bir başarıya erişmek gerçekten çok kıymetli benim için de. Umarım güzel bir dönem olur hepimiz için.

Ayrıca, sesi çıkmayan zombilerin de sesi olacağız. Tam ölmemiş olan yarı zombileri sokaktan toplayacağız, rehabilitasyon merkezlerimizde iyice öldürüp tam zombi olarak tekrar sokaklara salacağız. Kimse yarım kalmayacak bizim dönemimizde. Ayrıca, Adamlar grubuyla konser için anlaşıp zombi vatandaşlarımız için bir eğlence ortamı oluşturacağız. Tabi şarkıyı dinleyip anlamaları konusunda söz veremiyorum.

#DirenZombi

K

Kadir.

Ziyaretçi
Sigma- Sun muazzam bir parti düşüncesi düşünmüşsün lakin boomerleri ve smokeleri uzak tutmak lazım yoksa işler yaş 😅 ayrıca tarihe Cumhuriyetimizin 100 yılında başkan olmayan da ne bileyim 😅

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sen de yarı zombi gibisin kimden olduğun belli değil 😂 Ortalıkta çok dolaşma 😂
Yaw tolga başkan senin burda canın neferin müdavimin müdafaa edenin büyük mesut 1 hafta sohbet banı yemiş sen hala makara muhabbet başkan sahip çık bize af maf bişi yok mu bi el at gözünü sevim