Başarılı bir şehir başkanı nasıl olunur? (Eğitim) (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
K

Kafirya

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar bu postumda size iyi bir şehir başkanı nasıl olunur kısaca anlatacağım. Aydınlanmak isteyen arkadaşlar beni takibe alıp postlarımı yorum ve beğeni yağmuruna tutabilirler desteğiniz için teşekkürler.

İlk olarak şehrin sorunlarını tespit etmeniz önemlidir. Vatandaş sayınız az ise onlara iletişimde kalabileceğinizi, sorunlarını dertlerini dinleyebileceğinizi göstermeniz gerekir. Bu vatandaşla aranızdaki sevgi bağını güçlendirir muhabbetinizi pekiştirir ayrıca yeni gelen arkadaşlara burada kalmayı sağlayabilir. Aşağıdaki görselde kısa dönem başkanlığını yaptığım Şanlıurfa halkına hitabımı örnek olsun diye paylaşıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 11184

Daha sonra vatandaşlarınızın her zaman yanında olduğunuzu göstermeniz gerekir. Yeri gelince cebinizden masraf edebileceğinizi bilmeleri samimiyetinizi güçlendirecektir. Arkalarında başkanlarının olduğunu bilmek onları rahatlatacak oyuna katkı sunmayı sevdirecektir. Aşağıdaki görseli yine örnek olsun diye paylaşıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 11185

Son olarak başkan olduğunuz şehirde emeğinizin olması çok önemli. 1 aylık vergi puanlamasında şehrinizde en çok vergi puanına sahip olarak vatandaşlara çalışkanlığınızı göstermeniz gerekir. Atanmışlar maalesef şehrini önemsemiyor. İşi gücü eğlence oluyor vatandaşın derdiyle dertlenmiyor ............. Aşağıdaki görsel buna naçizane bir örnektir başkanımızın ismini sansürledim hedef olmasını istemedim itibar suikastine maruz kalsın istemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 11186

Neyse dostlar söylenecek çok şey var ama asaletimden susuyorum............

Şehir başkanlığı rehberimin sonuna geldik diğer görevleri tecrübe ettikçe sizlerle paylaşacağım abone olmayı like atmayı unutmayın
Öncelikle bir halkı sürekli sorunlarla, problemlerle sıkarsanız başkanım işin sonunda şikayet alırsınız, onlarıda geçtim ayrıca biraz eğlenmek herkesin hakkı sonuçta sizi ilgilendiren bir sorun görmüyorum. Bilerek gelmedim buraya Mesut bey, atamasınıda ben yapmadım lütfen acınızı içinizde yaşarsanız sevinirim.

Saygılarımla…

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Rüa başkan çiğköftenin isotunu milletten almış bazı duyumlar aldık. Partisinden yememiş ama halkın cebine çoktan gözü dikmiş işçi ve emekçi ailesine yakıştıramadım
kesin kanıtlı konuşalım Mesut başkanım bizde çok duyum alıyoruz ama yansıtmıyoruz. kanıtlı konuşmak daha doğru olur. ve Partimizin adında olduğu gibi İşçi ve Emekçi sınıfıyız bizler her daim halkını düşünen insanlarız menfaatten kaçarız koltukları kırarız makam odalarının kapılarını sökeriz. makam araçlarını halkımıza tahsis ederiz düğünlerine olsun. vs onun gibi şeylere . teşekkürler.

K

Kafirya

Ziyaretçi
Niyet önemli ayhan başkanım🤣
Niyet, belli belirsiz bir sansür sonra “İtibar suikasti” tabirinizle beni hedeften güya uzak tutmaya çalışarak aslında açık hedef etmeniz mi? Şehir başkanlığınızı kaybettiğiniz için üzgünüm Mesut bey fakat asılsız iddialarınızla, daha atanalı 2 hafta olmuş bir başkanın üstüne bu kadar gelmenizden açık ara bir art niyet ararım. Sizden ricam radarlarınızı benim üstümden çekin, ne kadar uğraşırsanız uğraşın benden bişey çıkmaz. Farklı işlerle uğraşanları izleseydiniz belkide daha huzurlu bir oyun ortamı için çalışırdınız… neyse BÜYÜK MESUT hayatınızda ve başkanlık kariyerinizde başarılar diler, saygılarımı sunarım.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Öncelikle bir halkı sürekli sorunlarla, problemlerle sıkarsanız başkanım işin sonunda şikayet alırsınız, onlarıda geçtim ayrıca biraz eğlenmek herkesin hakkı sonuçta sizi ilgilendiren bir sorun görmüyorum. Bilerek gelmedim buraya Mesut bey, atamasınıda ben yapmadım lütfen acınızı içinizde yaşarsanız sevinirim.

Saygılarımla…
Ne gibi bi acım olabilir rüa başkanım acıyacak olsa hesabı silip gitmezdik sen bizi yanlış anlamışsın maksat ahmet başkan agit başkan ayhan başkan gelsin birbirimize salça olalımdı. Sizin forumda olduğunuzu bile bilmiyordum yani rüa olduğunuzu bilmiyordum sakin olun lütfen😅

K

Kafirya

Ziyaretçi
Ne gibi bi acım olabilir rüa başkanım acıyacak olsa hesabı silip gitmezdik sen bizi yanlış anlamışsın maksat ahmet başkan agit başkan ayhan başkan gelsin birbirimize salça olalımdı. Sizin forumda olduğunuzu bile bilmiyordum yani rüa olduğunuzu bilmiyordum sakin olun
Gayet sakinim Mesut bey, salça olalım demişsiniz bende gereken kaosu yaratıyorum gördüğünüz üzere

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Niyet, belli belirsiz bir sansür sonra “İtibar suikasti” tabirinizle beni hedeften güya uzak tutmaya çalışarak aslında açık hedef etmeniz mi? Şehir başkanlığınızı kaybettiğiniz için üzgünüm Mesut bey fakat asılsız iddialarınızla, daha atanalı 2 hafta olmuş bir başkanın üstüne bu kadar gelmenizden açık ara bir art niyet ararım. Sizden ricam radarlarınızı benim üstümden çekin, ne kadar uğraşırsanız uğraşın benden bişey çıkmaz. Farklı işlerle uğraşanları izleseydiniz belkide daha huzurlu bir oyun ortamı için çalışırdınız… neyse BÜYÜK MESUT hayatınızda ve başkanlık kariyerinizde başarılar diler, saygılarımı sunarım.
Urfa isotu yaramamış size rüa başkanım bazı bünyelerde ters etki yapıyor en kısa sürede ayhan başkanımın şehrine başkanlık tayininizi almanızı öneririm urfayı bilenler yönetsin

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Zaten düşmanı uzakta aramaya gerek yok içimizdeki irlandalılara bak yakışmadı md yappız seni de öpüyorum

K

Kafirya

Ziyaretçi
Urfa isotu yaramamış size rüa başkanım bazı bünyelerde ters etki yapıyor en kısa sürede ayhan başkanımın şehrine başkanlık tayininizi almanızı öneririm urfayı bilenler yönetsin
Başkanım yaramasaydı büyük ihtimalle sizin gibi bende silip giderdim. Urfa beni ben Urfayı seviyorum, atamalara kadarda festivallerimizle devam edeceğiz :)