K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 11215Ekli dosyayı görüntüle 11216
Almanya’daki Ali Osman Kurt Başkanım adına atılan bağış devamı gelecektir kendisinden Allah razı olsun @aliosmannkurt
Ekli dosyayı görüntüle 11215Ekli dosyayı görüntüle 11216
Almanya’daki Ali Osman Kurt Başkanım adına atılan bağış devamı gelecektir kendisinden Allah razı olsun @aliosmannkurt
Kurt kırk yılın başı doğru birşey dedin heBoy gösterisi mi bu denlicim yap iyiliğini Allah kabul etsin . Sevabı da kendine alet ettin![]()
Ekli dosyayı görüntüle 11205
VE BURADAN İTTİFAK ORTAKLARIMIZ BÖRÜ PARTİSİ - TURAN PARTİSİ - İŞÇİ VE EMEKÇİ PARTİSİ DOSTLARIMIZA MEYDAN OKUYORUZ !
Vesile olan başkanlarıma teşekkür ederim.
Tövbe de kardeşim ne ikilisi
Yaptığım iyilikleri şov'a dökücek kadar düşmedim henüz Denlicim teşekkür ederim canım
Sen yap ona da razıyız herkes kabul ama zorlayamayız seni tabikide tercih senin ben senin kalbini bildiğim için etiket ettimYaptığım iyilikleri şov'a dökücek kadar düşmedim henüz Denlicim teşekkür ederim canım![]()
Ben senin dekontu gormek istiyorumSen yap ona da razıyız herkes kabul ama zorlayamayız seni tabikide tercih senin ben senin kalbini bildiğim için etiket ettim![]()
Çok şükür real de neysem ve ya ne düşünüyorsam çıkar gözetmek sızın buraya yansıttığım için aynen sadece sen değil bir çok kişi kalbimi ve hislerimi biliyorSen yap ona da razıyız herkes kabul ama zorlayamayız seni tabikide tercih senin ben senin kalbini bildiğim için etiket ettim![]()