Alkışların için teşekkür ederim benden bir bağış daha Bu alkışlar eşliğinde seni ortaya davet ediyor ve meydan okuyorum
Alkışların için teşekkür ederim benden bir bağış daha Bu alkışlar eşliğinde seni ortaya davet ediyor ve meydan okuyorum
Allah kabul etsin @Kaan YükselAlkışların için teşekkür ederim benden bir bağış daha Bu alkışlar eşliğinde seni ortaya davet ediyor ve meydan okuyorum
Bir saniye benim meydan okuma kaynamasın yoksa kabul olmadımıYapmayın şu adama şunu @KURT 77 forum silecek
Tabikide meydan okumanı kabul ediyorum @BÖRÜÜ buraya davet ediyorumAlkışların için teşekkür ederim benden bir bağış daha Bu alkışlar eşliğinde seni ortaya davet ediyor ve meydan okuyorum
Kardeşim noktayı koymuş helal olsunn
Güzel nokta Allah kabul etsinKardeşim noktayı koymuş helal olsunn
Listede unuttuğumuz arkadaşlarımız olmuş kurusa bakmasınlar sabah 5 te mesaimiz var dalgınlıktan gözden kaçmış onlarıda sabaha eklemiş olup güncelini atacağım .Ekli dosyayı görüntüle 11238
ŞUANLIK GÜNCEL BAĞIŞ LİSTEMİZ BU ŞEKİLDEDİR TÜM BAŞKANLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DEVAMI GELİCEKTİR.
UNUTMAYIN BU HASTALIĞA YAKALANAN BİZLERDE OLABİLİRDİK ORADA YATANLARDA BİZİM KARDEŞLERİMİZ GÖNLÜ GÜZEL TÜM BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ ALLAH C.C BAĞIŞLARINIZI KABUL EYLESİN
Meydan okumayı kabul ediyorum ve İlk Adım partisi kurucusu Alparslan'a meydan okuyorumMeydan okumayı kabul ediyorum,
Bende Kocaeli şehir başkanı adayı olarak 200 TL bağışta bulunuyorum ve buradan ilk adım partisi genel başkanı Ferhat43 başkanıma meydan okuyorum
Büyük başkanMeydan okumayı kabul ediyorum ve İlk Adım partisi kurucusu Alparslan'a meydan okuyorum
Allah kabul etsin başkanMeydan okumayı kabul ediyorum ve İlk Adım partisi kurucusu Alparslan'a meydan okuyorum
Böyle güzel bir düşüncede fikri ve emeği geçen herkesi tebrik ederim iyilik paylaştıkça çoğalır
Allah kabul etsin hocamBaslatan ve destekleyenlere tekrardan tesekkurler