Saldır Bodø/Glimt (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Bodo glimt senin yanındayız inşallah kazanırsınız vur kır parçala
Size yapılan yanlış bir eylemi sizde aynı şekilde intikamımı alacağım,ben üzüldüm oda üzülsün,bana çektirdiklerini oda çekmeli gibi düşüncelerle süsleyip aynı yanlışın içerisene girip karşılığını verirmisiniz?

Yada size taş atana gül atabilecek erdeme sahipmisiniz?

Mustafa Kemal Paşa zaferin ardından İzmir'e geldiğinde önüne bir Yunan bayrağı serer ve ‘Paşam buyurun üstünden geçin onlar Türk bayrağını yere serdi üstünden geçtiler’ derler. Ulu önderimiz şöyle yanıt verir ‘Yapılan yanlışa yanlışla karşılık vermek en büyük yanlıştır.’

Bugün ülkemizi Temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’a gönülden başarılar diliyorum.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Helal türkçü başkanım. Boyle devam. Türkçülük, bizi her yerde temsil eden, armasinda Türk bayrağı bulunan herkese, herşeye sahip çıkmaktır. Haddim olmayarak hatırlatmak isterim.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Efe Kağan seni destekliyorum kardeşim adamsın düşüncelerini böyle açık dile getirdiğin için bir Beşiktaşlı olarak senin bu açık yürekliliğini kutluyorum👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Türkçülükle bunun hiçbir bağı yok kardeşim adamın dibisin Türkçülüğün bir futbol takımı desteklemekle alakalı olmadığını göster herkese 🌹🌹🌹

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Tamam da arkadaşlar Türkçülüğü bir futbol ile ölçemezsiniz biraz fazla abartıyorsunuz sakin olalım :)
Armasinda Türk bayrağı olan her takım bizimdir, türktür. Temsil ettiği, Türkiye'm sayın yöneticim. Saygılar, sevgiler ve hürmetler. 🫡😅

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Tamam da arkadaşlar Türkçülüğü bir futbol ile ölçemezsiniz biraz fazla abartıyorsunuz sakin olalım :)
Dün Bayern Munih destekleyen herkes için normal gelebilir, ama bu ülkenin faydasına ne olursa olsun onu desteklemek gerekir eğer Türkiye’ye karşı başka bir taraf destekleniyorsa orada bi sıkıntı vardır, naçizane.

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Gonca abla
Rakibiniz kim Bodo/glimt ve ludogorets nerenin takımları bunlar şaka amaçlı olsa bile bir Türk takımına karşı bunları desteklemek nasıl doğru olabilir anlam veremiyorum
Bir Türk takımını sevmiyor olabilirsiniz örneğin ben Fenerbahçe takımını sevmiyorum ama konu ülke puanı olunca bir olmak zorundayız
Benim kişisel fikrim bu yönde ha farzedelim siz aynı fikirde olmayabilirsiniz fakat bunu forumda da paylaşıp tepki alabileceğinizi bile bile paylaşmak ta ayrı bir garipsiyorum
Burda bunu yapan arkadaşımın amacı nedir?
Ben söyleyim kötü niyet tahrik vs hepsi var fanatik bir arkadaşımız çıkıp kendini tutamayıp ağır eleştiri yapsa hoşuna gidecek mi merak ediyorum daha fazla uzatmayım sevmiyorsak az bir milliyetçilik ruhumuz varsa saygı gösterelim
Herkese keyifli oyunlar 🇹🇷

S

Sera*

Ziyaretçi
Bende bir BeşiktAŞK'lı olarak Kaan'a ve Gonca'ya katılıyorum. Takımı bugün Beşiktaş'a maç kaybetse 8-0 dicek insanlar burada duyar kasmasın lütfen. Herkes avrupadaki başarısızlıklarla bir şekilde rakip takıma yükleniyor bunda bir sorun görmüyorum. Ayrıca arkadaşa sahada cevap vereceğiz ne demişler Bakmaya değil atmaya geldim diyor Aboubakarrrrr 😍😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...