C
CB36
Ziyaretçi
Lacivert olmadan sarı sevilmez
Ben seni desteklemiyorum kardeşim yarın sana hesap sorcamEfe Kağan seni destekliyorum kardeşim adamsın düşüncelerini böyle açık dile getirdiğin için bir Beşiktaşlı olarak senin bu açık yürekliliğini kutluyorum
Çok haklısınız başkanımSize yapılan yanlış bir eylemi sizde aynı şekilde intikamımı alacağım,ben üzüldüm oda üzülsün,bana çektirdiklerini oda çekmeli gibi düşüncelerle süsleyip aynı yanlışın içerisene girip karşılığını verirmisiniz?
Yada size taş atana gül atabilecek erdeme sahipmisiniz?
Mustafa Kemal Paşa zaferin ardından İzmir'e geldiğinde önüne bir Yunan bayrağı serer ve ‘Paşam buyurun üstünden geçin onlar Türk bayrağını yere serdi üstünden geçtiler’ derler. Ulu önderimiz şöyle yanıt verir ‘Yapılan yanlışa yanlışla karşılık vermek en büyük yanlıştır.’
Bugün ülkemizi Temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’a gönülden başarılar diliyorum.
Aboubakarr anca bakar hocamBende bir BeşiktAŞK'lı olarak Kaan'a ve Gonca'ya katılıyorum. Takımı bugün Beşiktaş'a maç kaybetse 8-0 dicek insanlar burada duyar kasmasın lütfen. Herkes avrupadaki başarısızlıklarla bir şekilde rakip takıma yükleniyor bunda bir sorun görmüyorum. Ayrıca arkadaşa sahada cevap vereceğiz ne demişler Bakmaya değil atmaya geldim diyor Aboubakarrrrr
Muhatap olma benimle git kiminle muhabbetini yapıyorsan yap benle yapma Emrullahına şikayet ederim o bakar icabına ilk ve son olsun hadiAboubakarr anca bakar hocam
HahahahahaMuhatap olma benimle git kiminle muhabbetini yapıyorsan yap benle yapma Emrullahına şikayet ederim o bakar icabına ilk ve son olsun hadi
Tabi istedikleriniz olmayınca öyle olmuyor hadi sağdan sağdan maraz çıkarmadanŞimdi anlatıyım dicem de hangi yüzüne konuşcağımı bilemiyorum Fettahcım. O yüzden muhattap olma benimle canım hadi yandan yanda
Pardon da ne isticem senden ben be lafının arkasın da bile duramayan sefil birinden ben ne isteyebilirim hadi işine bak daha fazla cevap verip kendimi düşürtemem hadi canımTabi istedikleriniz olmayınca öyle olmuyor hadi sağdan sağdan maraz çıkarmadan
Sefil? İthamlarına dikkat et senin hangi seviyede olduğunu herkes biliyorPardon da ne isticem senden ben be lafının arkasın da bile duramayan sefil birinden ben ne isteyebilirim hadi işine bak daha fazla cevap verip kendimi düşürtemem hadi canım
Seviye konusunu konuşacak son insansınSefil? İthamlarına dikkat et senin hangi seviyede olduğunu herkes biliyor
Emirhan genelde gerekeni yazdım ne mesajına cevap vereyim numaram yokmu Wp den en son görüldü attın yaz ordanFettah az biraz içinde delikanlılık varsa sana attığım mesaja cevap verirsin toplum içinde laf atmayı biliyorsan özeldende atmayı biliceksin
Bende sana gereken cevabı dcden verdimEmirhan genelde gerekeni yazdım ne mesajına cevap vereyim numaram yokmu Wp den en son görüldü attın yaz ordan
AynenBende sana gereken cevabı dcden verdim
Wpdan yazdım verdiğin cevap "sen kimsin" olduEmirhan genelde gerekeni yazdım ne mesajına cevap vereyim numaram yokmu Wp den en son görüldü attın yaz ordan
Sen bi dcni versene bana