Saldır Bodø/Glimt (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Size yapılan yanlış bir eylemi sizde aynı şekilde intikamımı alacağım,ben üzüldüm oda üzülsün,bana çektirdiklerini oda çekmeli gibi düşüncelerle süsleyip aynı yanlışın içerisene girip karşılığını verirmisiniz?

Yada size taş atana gül atabilecek erdeme sahipmisiniz?

Mustafa Kemal Paşa zaferin ardından İzmir'e geldiğinde önüne bir Yunan bayrağı serer ve ‘Paşam buyurun üstünden geçin onlar Türk bayrağını yere serdi üstünden geçtiler’ derler. Ulu önderimiz şöyle yanıt verir ‘Yapılan yanlışa yanlışla karşılık vermek en büyük yanlıştır.’

Bugün ülkemizi Temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’a gönülden başarılar diliyorum.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Çok haklısınız başkanım🥰

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende bir BeşiktAŞK'lı olarak Kaan'a ve Gonca'ya katılıyorum. Takımı bugün Beşiktaş'a maç kaybetse 8-0 dicek insanlar burada duyar kasmasın lütfen. Herkes avrupadaki başarısızlıklarla bir şekilde rakip takıma yükleniyor bunda bir sorun görmüyorum. Ayrıca arkadaşa sahada cevap vereceğiz ne demişler Bakmaya değil atmaya geldim diyor Aboubakarrrrr 😍😍
Aboubakarr anca bakar hocam

S

Sera*

Ziyaretçi
Şimdi anlatıyım dicem de hangi yüzüne konuşcağımı bilemiyorum Fettahcım. O yüzden muhattap olma benimle canım hadi yandan yandan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...