Tebrik mesaji (17 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Neyini suçlayayım zaten ortada değil mi her şey? Ortaya ciddi bir iddia atıyorsun kim olduğunu sorunca ses seda yok kurttan. bizler cevap verince bu seferde bize laf yetiştiriyorsun madem bir iddia çıkardın bizlerin cevap vermesinden rahatsız olma. Özelliklede isim vermiyorsan genele hitap eder bu iddia
Konu hakkında görüşünü söyleyebilirsin benden bir cevap alamazsın sen sana cevap verip vermemek bana kalmış dediğim gibi bisey ler söylemek istiyorsan yönetime ulaş

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Konu hakkında görüşünü söyleyebilirsin benden bir cevap alamazsın sen sana cevap verip vermemek bana kalmış dediğim gibi bisey ler söylemek istiyorsan yönetime ulaş
Yönetime ulaşmamı gerektiren bir şey yok ama ulaşabileceğim bir şey varsa kurt77 nickli bir bireyin foruma bir iddia atıp, belirsiz parti ya da partilere sallayıp, huzursuzluk yaratıp ardından cevap verememesi gerekenin yapılması için yeterli bir sebep şahsen. Onlara kalmış bir karar konu ortada mesajlarda ortada ben diyeceğimi dedim iyi günler 😁

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yönetime ulaşmamı gerektiren bir şey yok ama ulaşabileceğim bir şey varsa kurt77 nickli bir bireyin foruma bir iddia atıp, belirsiz parti ya da partilere sallayıp, huzursuzluk yaratıp ardından cevap verememesi gerekenin yapılması için yeterli bir sebep şahsen. Onlara kalmış bir karar konu ortada mesajlarda ortada ben diyeceğimi dedim iyi günler 😁
Cevap vermemek te bir seçenek.
Ben birsey diyorsam inan vardır altında, arkasında, önünde birsey sen düşünmeye yorma kendini sana iyi oyunlar . Her anlamda iyi oyunlar ama 😀😀

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
konuyu yönetime bırakmayı talep ediyorum bu ithamlardan dolayı yönetimi tek dertleri İLK ADIM olmuş turan partisine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum ayrıca eğitim paketi almadan seçime bile giremeyecek olan sizlersiniz kendinize çeki düzen verin düzgünce oyununuzu oynayın

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Sağda solda bu ss i atmandanda anlamış olduk kimden bahsettiğini 😀 Kendi botlarımada mesaj atıyorum deli miyim neyim?Screenshot_20231028_142444_com.discord.jpegIMG_3157.jpg

K

KURT 77

Ziyaretçi
konuyu yönetime bırakmayı talep ediyorum bu ithamlardan dolayı yönetimi tek dertleri İLK ADIM olmuş turan partisine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum ayrıca eğitim paketi almadan seçime bile giremeyecek olan sizlersiniz kendinize çeki düzen verin düzgünce oyununuzu oynayın
Niye böyle tepki verdin Ferhat başınıza bir iş geldiğinde küçük çocuk gibi burda tehdit alıyoruz diye ağlayıp yönetimi göreve davet etmeyi biliyorsunuz . Biz birsey söyledik diye mi böyle gocun dün.

Eğitim paketinin kralı KIZILELMA da her ay sıralama da 1. Olarak alınmıştır fazla kurcalama zararlı çıkma bosver siz küçük dünyanızda kandırmaya devam

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Benden çıktığını kanıtla ithamda bulunma 😉
İmalı konuşunca kendini kurtarmış sanıyor kimse çocuk değil burda attığın ithamların arkasında dur bari inan bana bu konuda “ilk adım çok fazla üye çekiyor incelenmesini talep ediyorum” gibi bir şey deseydin gram sesim çıkmazdı be kurt…

K

KURT 77

Ziyaretçi
İmalı konuşunca kendini kurtarmış sanıyor kimse çocuk değil burda attığın ithamların arkasında dur bari inan bana bu konuda “ilk adım çok fazla üye çekiyor incelenmesini talep ediyorum” gibi bir şey deseydin gram sesim çıkmazdı be kurt…
Büşra herkes kimin ne olduğunu biliyor ben gereken yerlere gereken herseyi yazdım canım bur dan da bunu yazmak istedi senin birsey yazıp yazmaman beni bağlamaz yazdığınız gibi hakkınızı alırsınız sıkıntı yok

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Çekilen ss te çeken kişinin 82 level olması emirhanında 82 level olması tesadüf değil sanırım…

K

KURT 77

Ziyaretçi
Bu arkadaşlar şuan her zaman yaptıklarını yapıyorlar akılları sıra beni suçlu gösterip yönetimle karşı karşıya getirme hedefinizi size kim aşıladiÿsa basit insandır bu işlere girmeyin.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bu arkadaşlar şuan her zaman yaptıklarını yapıyorlar akılları sıra beni suçlu gösterip yönetimle karşı karşıya getirme hedefinizi size kim aşıladiÿsa basit insandır bu işlere girmeyin.
Umrumda değil yönetimle olan ilişkin kurt bizim partimize attığın ithamın bi açıklamasını, eğer yoksa cezasını istiyorum.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Birazdan bu arkadaşlar kurt ban yesin yönetim göreve diyecek iyi izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...