Tebrik mesaji (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Şaka bi yana az öncede dediğim gibi onlara kalmış bi karar sadece bu konuyu bize açtığına dair bir şey lazımdı bununda yeterli olacağını düşünüyorum iddianın arkasında dur kaçmaya çalışma bu yazdığım son cevap sana

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Bu arkadaşlar şuan her zaman yaptıklarını yapıyorlar akılları sıra beni suçlu gösterip yönetimle karşı karşıya getirme hedefinizi size kim aşıladiÿsa basit insandır bu işlere girmeyin.
bizim partimizde 1 kere olsun ailevi değerlere küfür olmadı kadınların namusuna dil uzatmak olmadı çirkin ithamlar olmadı önce sicilinize bakın kurt ayrıca şuan burada bizi suçlu göstermeye çalışan da sensin

K

KURT 77

Ziyaretçi
Şaka bi yana az öncede dediğim gibi onlara kalmış bi karar sadece bu konuyu bize açtığına dair bir şey lazımdı bununda yeterli olacağını düşünüyorum iddianın arkasında dur kaçmaya çalışma bu yazdığım son cevap sana
Vallahi Büşra doğru bildiğim birsey den kaçtığı mi kimse görmemiştir. Sen hiç merak etme

K

KURT 77

Ziyaretçi
bizim partimizde 1 kere olsun ailevi değerlere küfür olmadı kadınların namusuna dil uzatmak olmadı çirkin ithamlar olmadı önce sicilinize bakın kurt ayrıca şuan burada bizi suçlu göstermeye çalışan da sensin
Size konu ile alakalı yazdığımız da maglum kişi partimizden atılmıştır bizimle alakası yoktur diyip arkasında duymadınız şimdi kullanmayın

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Size konu ile alakalı yazdığımız da maglum kişi partimizden atılmıştır bizimle alakası yoktur diyip arkasında duymadınız şimdi kullanmayın
bu seni haklı mı çıkarıyor yani bu karakteri temsil eder kim olursa olsun bir kadına dil uzatılması doğru mu

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
17 ekim tarihinde malum şahıslar ve partileri gereken yerlere iletip takip edilmesi ricasında bulunduk zaten arkadaşlar. boşa 2 'li tartışmaya girmeyin . ' Teknik ekip yeni işlemeye başladığı için bu tarz durumlarda uzun süreli takip edilmesi gerektiği ve bundan sonra takiplerin artacağı' bilgisine ulaşmış bulunmaktayız . o yüzden tartışmaya gerek yok :) He Ferhat diyorsa turana yaptırım uygulasın yönetim o zaman bizde şöyle diyelim. bu tarz davranışlar sergileyen 1 günde 55 üye çeken partinin kurucusu olan şahsın seçim döneminde aşağıdaki yazıyı paylaşmış olmasıda gayet manidardır bizde ilk adım partisine kanıtsız suçlamaları için başta bu şahıs olmak üzere partisine yaptırım uygulanmasını talep ediyoruz :)

Ekli dosyalar

• IMG_5014.jpeg
    IMG_5014.jpeg
    476.4 KB · Görüntüleme: 26
K

KURT 77

Ziyaretçi
bu seni haklı mı çıkarıyor yani bu karakteri temsil eder kim olursa olsun bir kadına dil uzatılması doğru mu
Kesinlikle o konuda haksız olan taraf belli benim ona bir itirazım yok . Ama maglum kişi halinden gayet memnun bunu yapan 1 kişi ile sürekli diyalog halinde 1 kişiye de sürekli istek yollayıp duruyor demek ki konuyu uzatmaya gerek yok değil mi

K

KURT 77

Ziyaretçi
17 ekim tarihinde malum şahıslar ve partileri gereken yerlere iletip takip edilmesi ricasında bulunduk zaten arkadaşlar. boşa 2 'li tartışmaya girmeyin . ' Teknik ekip yeni işlemeye başladığı için bu tarz durumlarda uzun süreli takip edilmesi gerektiği ve bundan sonra takiplerin artacağı' bilgisine ulaşmış bulunmaktayız . o yüzden tartışmaya gerek yok :) He Ferhat diyorsa turana yaptırım uygulasın yönetim o zaman bizde şöyle diyelim. bu tarz davranışlar sergileyen 1 günde 55 üye çeken partinin kurucusu olan şahsın seçim döneminde aşağıdaki yazıyı paylaşmış olmasıda gayet manidardır bizde ilk adım partisine kanıtsız suçlamaları için başta bu şahıs olmak üzere partisine yaptırım uygulanmasını talep ediyoruz :)
Seni bu yüzden seviyorum dostum Efe 😀benim gibi konuyu uzatmayı sevmiyorsun nokta atış. Panik atak yok sende o yüzden 😀😀😀

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
1.si Alparslan burada hiç bir partiyi kast etmemiş 2.si madem arşivler açıldı o zaman İLK ADIM partisine yaptığınız saldırılara geçelim hem de kanıtlı bir şekilde. Partimize gerçekleştirilen saldırının en büyük şüphelisi ve bunu ikili tartışmaya girip koz olarak kullanan sametunal01 adlı kullanıcının incelenmesini talep ediyorum 88ab6f6d-40b4-4f0c-a404-6e7fc27a9ae3.jpg6b22c77f-0b9b-48bd-a821-c197011a617c.jpg

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Kesinlikle o konuda haksız olan taraf belli benim ona bir itirazım yok . Ama maglum kişi halinden gayet memnun bunu yapan 1 kişi ile sürekli diyalog halinde 1 kişiye de sürekli istek yollayıp duruyor demek ki konuyu uzatmaya gerek yok değil mi
o konuda haklıyım madem neden fidana bel altı küfürler edilirken ağzını açmadın kurt bey ?

K

KURT 77

Ziyaretçi
o konuda haklıyım madem neden fidana bel altı küfürler edilirken ağzını açmadın kurt bey ?
Bak işte sizde bu var Hep bir boş konuşma altı doldurulamayacak kelimeler
Benim ne yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun .

Ben tekrar söylüyorum bak bir yanlış gördüğümde o karşıdan bu benden demem gidip söylerim ama mağdur kişi bana,benim gibi gelmezse ben onu nereye kadar savunabilirim o yüzden bu konulara girme beni küçük düşürecek birsey bulamazsın Ferhat.

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Bak işte sizde bu var Hep bir boş konuşma altı doldurulamayacak kelimeler
Benim ne yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun .

Ben tekrar söylüyorum bak bir yanlış gördüğümde o karşıdan bu benden demem gidip söylerim ama mağdur kişi bana,benim gibi gelmezse ben onu nereye kadar savunabilirim o yüzden bu konulara girme beni küçük düşürecek birsey bulamazsın Ferhat.
fidana küfürler edilirken sende o gruptaydın kurtt
1. Onu yapan biz değiliz kanıtın varsa daha açık bir şekilde paylaş
2. Samet Ünalin partimizle bir ilişkisi kalmamıştır
ağır küfürler var dc ekle göndereyim ne tür şahıslarla takıldığından haberin yok sanırım hala

K

KURT 77

Ziyaretçi
fidana küfürler edilirken sende o gruptaydın kurtt

ağır küfürler var dc ekle göndereyim ne tür şahıslarla takıldığından haberin yok sanırım hala
Ss dikkatli bak ben yoğun çalışıyorum bazen sohbete katılmak için katılıyorum üstleri okumadan direk bir şeyler yazıyorum o ss i dikkatli oku orada da aynı şekilde girmişim.

Bunu seni ilgilendirmez deyip geçiştiredebilirim bana eski konuları açıp durmana gerek l.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...