Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun 🌹🇹🇷
mehmetalicakmakk M.K.P Parti Sözcüsü Vatandaş 28 Eki 2023 #2 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun Gönderiyi hazırlayan medya sorumlusu başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun Gönderiyi hazırlayan medya sorumlusu başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Fettah Özdemir 🇹🇷MKP🇹🇷 Yasaklı Üye Vatandaş 28 Eki 2023 #4 @Aktimur Bey emeklerine sağlık video sahibi
Aktimur* 4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı Vatandaş 28 Eki 2023 #6 Gençliğim dedim Ver dediler İstikbalim dedim Yok dediler Kanım dedim Dök dediler Canım dedim Milletin dediler Sevdim dedim Suçtur dediler Ve çığlıkla yarıldı karanlık Sevgimi çarmıha gerdiler.. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun...
Gençliğim dedim Ver dediler İstikbalim dedim Yok dediler Kanım dedim Dök dediler Canım dedim Milletin dediler Sevdim dedim Suçtur dediler Ve çığlıkla yarıldı karanlık Sevgimi çarmıha gerdiler.. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun...
k.s025 Diyarbakır Milletvekili Vatandaş 28 Eki 2023 #7 Fettah Özdemir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.
Serkan SUNAR Üye Vatandaş 28 Eki 2023 #10 Fettah Özdemir' Alıntı: [/QUOTE Fettah Özdemir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cumhuriyetimizin 100. Yili kutlu olsun Genişletmek için tıkla ...
Fettah Özdemir' Alıntı: [/QUOTE Fettah Özdemir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cumhuriyetimizin 100. Yili kutlu olsun Genişletmek için tıkla ...
R Rıdvan Üye Vatandaş 28 Eki 2023 #11 Fettah Özdemir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Videoyu hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun
Fettah Özdemir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Videoyu hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun
Fettah Özdemir 🇹🇷MKP🇹🇷 Yasaklı Üye Vatandaş 28 Eki 2023 #13 Ferhat43' Alıntı: Altaylardan Tuna'ya Genişletmek için tıkla ... Türk'ün ayak izi var
Aktimur* 4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı Vatandaş 28 Eki 2023 #14 Fettah Özdemir' Alıntı: Türk'ün ayak izi var Genişletmek için tıkla ...
Aktimur* 4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı Vatandaş 28 Eki 2023 #15 Ferhat43' Alıntı: Altaylardan Tuna'ya Genişletmek için tıkla ...
mehmetalicakmakk M.K.P Parti Sözcüsü Vatandaş 28 Eki 2023 #16 Fettah Özdemir' Alıntı: Türk'ün ayak izi var Genişletmek için tıkla ... Gök bayrak boynu bükük hala kanayan yarası var
Fettah Özdemir' Alıntı: Türk'ün ayak izi var Genişletmek için tıkla ... Gök bayrak boynu bükük hala kanayan yarası var
mehmetalicakmakk M.K.P Parti Sözcüsü Vatandaş 28 Eki 2023 #17 Ferhat43' Alıntı: Altaylardan Tuna'ya Genişletmek için tıkla ...