B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Hoşbuldum başkanımHoşbuldum başkanım
Hoşbuldum başkanımHoşbuldum başkanım
@hüseyin444 başkanım sizi alıntılayacaktımHoşbuldum başkanım
Yeter artık bu adamı bu kadar pohpohlamayin. Döndüğünden beri 8. Kez hg partisi veriyoruz. Hosgeldin Mesut başkanım.Oyun chatinin ve forumun şenliği, Şanlıurfanın eski başkanı, Kırşehir halkının göz bebeği, bu kurtlar sofrasında samimi bulduğum sayılı insanlardan, 36. Dönemde beni sıralamada 1. yaparak borçlu kaldığım insanın geri dönüşü şerefine…
BÜYÜK MESUT
Bu postu atmakta biraz geç kaldım ama geç olsun güç olmasın tekrardan hosgeldin…
Yeter artık bu adamı bu kadar pohpohlamayin. Döndüğünden beri 8. Kez hg partisi veriyoruz. Hosgeldin Mesut başkanım.
8. kez dönüşü ondanYeter artık bu adamı bu kadar pohpohlamayin. Döndüğünden beri 8. Kez hg partisi veriyoruz. Hosgeldin Mesut başkanım.
Teşekkür ederim başkanım sizinle olmak mutluluk vericiMesut abi İlk Adım Partisi ailemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Ne iyi ettiniz de geldiniz…
Es es es ki ki kiYeter artık bu adamı bu kadar pohpohlamayin. Döndüğünden beri 8. Kez hg partisi veriyoruz. Hosgeldin Mesut başkanım.
Hosgeldin hosgeldin sjsjsjsjsksEs es es ki ki ki
Hahahaaha tarantino musun be kral çok teşekkür ederim müthiş video ilk adım partisindeki her arkadaşıma da beni kabul ettikleri ve samimi karşıladıkları için çok teşekkür ederim. Hep birlikte nice başarılara
Herkese mermi sana papatya....
Sana kimseye yapmadığım birşey yaptım…Herkese mermi sana papatya....
Yaşandı bitti saygısızca......Sana kimseye yapmadığım birşey yaptım…
GÜVENDİM…
Ayrılıklarda sevdaya dahil mi eyşan mesut…
estağfurullahMesut beni alıyor musun