İlk Medya | Kaan Yüksel Röportaj (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
IMG_20231103_155332.jpg

İlk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.

Oyun içerisindeki samimiyeti ve muhabbeti arttırmak adına ilk Medya olarak başkanlarımız ile röportaj yapmak istedik. Bu vesile ile hem birbirimizi daha yakından tanımış olmayı hem de yeni arkadaşlarımıza kendinizi ve partinizi tanıtmış olmayı hedefledik.

Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.

İlk röportajımızı Vefa & Yeniden Doğuş ailesinden Kaan Yüksel başkanım ile gerçekleştirdik. Keyifli okumalar.
-
------------------------------------------------------------------

Merhaba Kaan Yüksel başkanım kısaca kendinden bahseder misin?

-Selamlar,23 yaşındayım,yarışmaya Eskişehir’den katılıyorum.Serbest Meslekle uğraşıyorum.Yaklaşık 1.5 senedir başkan online platformunda bulunmaktayım.1 senedir Vefa partisi başkanlığını yapmakta son 6 aydır da Yeniden Doğuş ve Vefa Partisinin yönetiminde bulunmaktayım.

Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğiniz projeler nelerdir?

-En büyük hayalim yurtdışına çıkabilmek,
Gerçekleştirmek istediğim proje ise aslında proje değil fakat hiçbirşey yapmadan dakikada cebime 10dolar girebilecek bir konuma gelmek istiyorum.

En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?

-En iyi anlaştığım kişi demek yerine anlaştığım kişiler diyebiliriz.
Çünkü genelde ikili ilişkileri kuvvetli biriyimdir.
Sosyal hayattan anlaştığım en yakın dostum var (ismini vermemeyi tercih ediyorum) sanal alemden iyi anlaştığım Mustafa Denli var şuanda oyunumuzda bulunan.
Ailemle çok iyi anlaştığım söylenemez 😃

Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?

-Şuan sivil hayatımda bir çok işle ilgileniyorum zaten legal ve illegal.
Sanırım yapmak istediğim ayrıyetten bir iş bulunmuyor,nedeni ise istediğim bir işi bu zamana kadar ya denemişimdir ve ya şuan yapıyordumdur.
Şunu da keşke yapabilsem dediğim herhangi bir iş yok o yüzden.

Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?

-Yalan söylemek kesinlikle doğru bir durum değildir.
Yalan söyleyen insan kendini kandırır.
Ben yapmıyor muyum tabikide yapıyorum.
Genelde bunu anı geçiştirmek ve o zamanı kurtarmak için yapıyorum.

Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?

-Evet söylerim.
Genelde çok zor durumlarda kaldığımda buna başvururum onun dışında açık sözlü dobra bir adamım.
Şey tabiri dediğimiz (artık yumurta dayandı) gibi durumlarda bunu söylerim evet.

Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?

-Yaşadığım ve pişmanlık duyduğum bir çok durum tabikide bulunuyor.
Ama neden yaşadım keşke yaşamasaydım demek yerine bu yaşadığım durumlardan ders çıkartıp hayatıma bunları bir kez daha yaşamamak adına dikkatli devam ediyorum.
Yaşamadığım için pişmanlık duyduğum bir şey bulunmuyor.
Çünkü dediğim gibi genelde yapmak istediğim ya da yaşamak istediğim şeyleri yapıyorum da yaşıyorum da.

Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?

-Bu kişi kesinlikle Travis Scott olurdu.
Ve ona ilk soracağım şey bu seviyeye nasıl geldiği olurdu.

Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?

-Hiç kimsenin bilmediği ya da farketmediği bir özelliğim olmadığını düşünmüyorum.
Sadece önyargılar olur her insanda olduğu gibi benimde içimle dışım bir değil.
Eğer bana karşı önyargısı olan bir insan var ise bir de benimle bire bir muhattap olmasını tavsiye ederim.

Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?

-Beni en çok insanların seni salak yerine koyup yaptığı birşeyi kelime oyunlarıyla kendini haklı konuma çıkartma çabası sinirlendirir.
Bununla genelde baş edemeyip karşımdaki kişiye ağzıma geleni söylerim ve ona istediği şeyi verip onun gözünde haksız konuma düşerim.
Ama bu durum gram umrumda olmaz açıkçası.
Kötü olmayayım diye bir çabam yok.
Biz kötüyüz aynen 😀
Der geçerim kısacası.
Bunun sebebi sanırım açık sözlü bir insan olmamdan kaynaklanıyor içimde ne düşünüyorsam dışarı da o şekilde vururum bunda sıkıntı yok.

Çay mı? Kahve mi?

-Bi lotus latte söyle de içelim eyşan mesut…

Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?

-Hayır aramazdım.

Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?

-Filmin konusu para olurdu.
İsmi ise Herşey Tamamen Duygusal
Yapardım sanırım.

Hangi takımlısın?

-Takım tutmuyorum öyle bir seçenek sunulmadı.
Ben doğuştan BEŞİKTAŞLIYIM

Sigara – Alkol kullanıyor musun?

-Evet ikisini de sıklıkla kullanıyorum.

En sevdiğin şarkı ve nedeni?

-En sevdiğim şarkı
Şanışer-Aynı Sokaklarda
Nedeni ise
Güzel şeyler anlatması ve insanlığın kısa bir özeti olması.

En sevdiğin film ve nedeni?

-The Wolf of Wall Street
Nedenini biliyorum ama açıklayamam.
İzleyenler zaten beni gayet net bir şekilde anlamıştır.
İzlemeyenlere de izlemelerini tavsiye ediyorum.

Sevgilin/Eşin var mı? Ona buradan ne söylemek istersiniz?

-Maalesef sevgilim diyebileceğim sıfatta tek bir kişi bulunmuyor 😃
Eşimde yok.
Ama o kişilere söyleyebileceğim şey hepinizi çok seviyorum ❤️

Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?

-Yaptığım en büyük çılgınlık 2 tane bulunuyor bende yerleri çok farklı.
İlki tek bir kafama esmesiyle Eskişehir’deki yaşantımı bırakıp İstanbul’a gitmek oldu sırtımda sadece çantamla.
İkincisi ise gece 2 buçuk sularında boş bir şekilde etrafa bakınıp İstanbul’da kurduğum düzeni o an bırakıp sabahına Eskişehir’e geri dönmemdi.
Bu iki şey bana göre tamamen çılgınlıktı.

Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?

-Hiçbirşey bulunmuyor.
Sevdiklerimle de bunu kısıtlamaya gerek yok.
Yanımda duran insanlar için ölüme bile giderim.
Yani kendisini sevmeme de gerek yok benimle olsun bizimle olsun yeterli 💪🏻

Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?

-En yakın dostum.

Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?

-Evcil hayvanım var.Bir tane kaplumbağa 1 tane hamster 1 tane de muhabbet kuşum bulunuyor.
İsimleri
Kaplumbağa:Tospik
Hamster:Sıçan
Muhabbet Kuşu:Sıpayki

Kedi mi köpek mi ikileminde kalsam kesinlikle köpeği tercih ederim bu arada zaten besliyordum onuda pitbull evde besliyordum.
Ama kendisi öldü.
RIP HEX 🙏🏻
Nur içinde yat oğlum…

Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?

-Oyunun işleyişi ve ya yönetimle ilgili herhangi bir sorunum bulunmuyor.
Tek söylemek istediğim durum kendi fikrimce zaten bunun için ellerinden geleni yapıyorlar fakat sorunlarımıza ve sıkıntılarımıza daha hızlı ve olabilitesi mantıklı çözümlerle gelmeleri.
Eğer ben bir yönetici olsaydım değiştireceğim pek de birşey bulunmuyor.Yenilik olarak kesinlikle parti duyurularını üyelerimize attıktan sonra parti yönetimi için belirli bir mesaj alanı oluşturup o duyuruya üyelerin cevap verebildiği ve bu mesajın parti yöneticilerine gittiği bir sistem oluştururdum.Daha doğrusu bunu denerdim çok işlevsel bir durum olacağını düşünüyorum.

Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?

-En iyi anlaştığım Mustafa Denli bulunuyor en üst kısımda.
Anlaşamadığım birisi de bulunmuyor.
Öyle böyle şöyle anlaşıyorum 😃

Bize biraz partinden bahseder misin?

-Tabikide.
Yeniden Doğuş ve Vefa Ailemiz.
Önceliği kişisel başarılardan çok partisi için çalışan,aile ortamı barındıran,sohbet muhabbet kardeşliğin ön planda bulunduğu,hakeden herkese hakkının verildiği,Alt üst ilişkisinden çok abi abla kardeş ilişkisinin olduğu,güzide muhteşem bir oluşum.
Burdan da bu vesile ile bütün başkan onlinenı ailemize davet ediyorum.Anlatma ile olmaz gelip yaşayıp bana hak vereceğinizi düşünüyorum😄

Partin senin için ne anlam ifade ediyor?

-Benim için tarif edilmez bir anlamı var.
Sevgiyi dostluğu birliği kardeşliği görüyorum.
Kazansak da kaybetsek de olsun diyip daha çok çalışıp birşeyleri başarma yolunda emin adımlar atabiliyoruz.
Birbirimize küsmüyoruz darılmıyoruz.
Gün geçtikçe daha ileriye daha da iyiye gidiyoruz.
Biz abiyiz biz kardeşiz gün gelir kavga da ederiz tartışırız da.
Ama ertesi gün gülüp eğleniriz de.
Hepimiz bunun bilincinde olan insanlarız.
Bunun bilince olmayan kişileri de aramızda barındırmıyoruz.
Daha doğrusu aramızda bulunmuyorlar genelde çekip gidiyorlar…
Ama sorun yok 1 kişi olsak da 100 kişi olsak da her zaman Yeniden Doğuş Daima Vefa 🔥🔥🔥

Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?

-Bu soruyu aileme sorsan daha sağlıklı olur bunu ben cevaplamakta zorlanabilirim.
Ama bende herkes gibi ailenin bir üyesiyim.Bu aileyi bizler de kursak bizler de var etsek gün gelir istenmeyebiliriz ve alır çantamızı gideriz.Şuan hala burda bulunuyorsam ben ne kadar istesem de herkes beni istediği için burdayım.

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) eleştirebileceğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-İttifakımız hakkında olumsuz konuşmak istemiyorum.
Hepsi birbirinden güzel insanlar.
23 kasıma kadar sürecek bir birlikteliğimiz var sonrasında şartlar konuşulur devam edilir devam edilmez onu zaman göstericek.
Hepimiz bekleyelim görelim.

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Gönül İttifakı) yenilik getirmek istediğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-Getirmek istediğim herhangi bir yenilik bulunmuyor.

Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?

-Sebebini yukarda da bir çok sorun da anlattım.
Detaya girmek gerekir ise;
-Tecrübeli yönetim kadromuz ile oyun hakkında daha fazla bilgi birikimine A dan Z ye ulaşabilirler.
-Bir çok Milletvekili şehir başkanı bakan oyun başkanı çıkarabildiğimiz için bu olanakları bizlerde daha fazla bulacaklardır.
-Kendilerini yeni değil direkt ailenin bir bireyi olarak hissedeceklerdir.
-Mücadele hırsı ön planda olduğu için birlik ve beraberlikten daha çok haz duyacaklardır.
-Aktif İletişim Kanallarımız(Telegram-Discord) oyun dışında normal yaşantılarımızdan da sohbetler edebileceğimiz iyi ve kötü anlarda beraber olduğumuz zor günlerde kötü günlerde birlikte olduğumuz kendilerini iyi bir ortamda hissedeceklerdir.
Kısacası bizi diğer partilerden ayıran bir çok özellik mevcut 😃

Biz bir tercih değiliz doğru olanız🌄🦁
Bizden iyisi yine bizden birisi🔥

Zaman ayırdığın için reşekkür ederim başkanım.

Fedai26

♥️🇹🇷Altınok🇹🇷♥️
Vatandaş
Bir mevsim gibiyiz ilkbahar yaz sonbahar kış yeri gelir çoğalırız yeri gelir azalırız ama biz bir aileyiz biz birbirimizi biliriz biz çıkarcı değiliz Kaan başkanın dediği gibiBiz bir tercih değiliz doğru olanız🌄🦁Bizden iyisi yine bizden birisi🔥

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Tebrik ederim Mesut kardeşim. İlk röportajı hemserimle yapmış olman da mutlu etti beni.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bir mevsim gibiyiz ilkbahar yaz sonbahar kış yeri gelir çoğalırız yeri gelir azalırız ama biz bir aileyiz biz birbirimizi biliriz biz çıkarcı değiliz Kaan başkanın dediği gibiBiz bir tercih değiliz doğru olanız🌄🦁Bizden iyisi yine bizden birisi🔥
Necip babaaa 🫶🏻🔥💪🏻🌹🦁🌄