Yaşayan Ölüler 🧟 | Boykot Çağrısı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Milletvekilleri ;

Her biriniz bizler için çok değerlisiniz. Parti gözetmek sızın her bir milletvekilimizin emeği ve katkısı çok fazladır. Canı gönülden hepinizi kutluyor ve her bir milletvekilimizin arkasında duracağımızı bildirmek istiyoruz.

Bu kadar çaba ve emeğe ne yazık ki dün akşam saatlerinde bir parti başkanı tarafından " Makamcılar gidecek", " Saltanat bitiyor" gibi söylemlerle Türkiye CUMHURİYETİMİZİN 100. Yılın da şuursuzca aziz TBMM'de ki milletvekillerimize saldırıda bulunmuş olup bu saldırıyı kökünden kınıyoruz.

Hiçbir milletvekilimiz makam ve mevki peşinde olduğunu ya da Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyet ile yönetim biçimine haykırı davrandığını düşünmüyoruz.

Bu ithamlarına kanıt sunmasını. Aziz TBMM'ini saltanat zihniyetiyle suçlamanın bir lafla sınırlı kalmayacağını kanıt sunamazsa bütün Türk milletimizden özür dilemesini talep ediyor olup ;

Bu parti başkanının partisinden çıkacak ilk yasa tasarısını aziz Milletvekillerimize yapılan saldırıdan ötürü boykot etme çağrısında bulunuyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti ve TBMM'sinin her bireyinin hakkını parti gözetmek sızın korumaya ve kollamaya devam edeceğiz.

Yaşayan Ölüler Partisi 🧟

K

Kadir.

Ziyaretçi
Bu yaptıkları şey değil mi ya "ilticah geliyağğ, o gideyeh bu geliyeah" diyen dayıdan farksız.. Bu tarz saldırıları kabul etmiyor, aksine kınıyoruz. Anlatılmak istenilen sözlerde kesinlikle art niyetli yada kasıtlı cümleler kullanıldığı bariz ortada. Yazık

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Milletvekilleri ;

Her biriniz bizler için çok değerlisiniz. Parti gözetmek sızın her bir milletvekilimizin emeği ve katkısı çok fazladır. Canı gönülden hepinizi kutluyor ve her bir milletvekilimizin arkasında duracağımızı bildirmek istiyoruz.

Bu kadar çaba ve emeğe ne yazık ki dün akşam saatlerinde bir parti başkanı tarafından " Makamcılar gidecek", " Saltanat bitiyor" gibi söylemlerle Türkiye CUMHURİYETİMİZİN 100. Yılın da şuursuzca aziz TBMM'de ki milletvekillerimize saldırıda bulunmuş olup bu saldırıyı kökünden kınıyoruz.

Hiçbir milletvekilimiz makam ve mevki peşinde olduğunu ya da Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyet ile yönetim biçimine haykırı davrandığını düşünmüyoruz.

Bu ithamlarına kanıt sunmasını. Aziz TBMM'ini saltanat zihniyetiyle suçlamanın bir lafla sınırlı kalmayacağını kanıt sunamazsa bütün Türk milletimizden özür dilemesini talep ediyor olup ;

Bu parti başkanının partisinden çıkacak ilk yasa tasarısını aziz Milletvekillerimize yapılan saldırıdan ötürü boykot etme çağrısında bulunuyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti ve TBMM'sinin her bireyinin hakkını parti gözetmek sızın korumaya ve kollamaya devam edeceğiz.

Yaşayan Ölüler Partisi 🧟
Sera Hanım Güzel Yazmışsınız Fakat bizim partiye dediniz galiba 'Bu parti başkanının partisinden çıkacak ilk yasa tasarısını aziz Milletvekillerimize yapılan saldırıdan ötürü boykot etme çağrısında bulunuyoruz.' bu lafı benim dediğimi ispatlarmısınız ? benim makamımı göstermişsiniz. oyüzden sormak istedim .

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Sera Hanım Güzel Yazmışsınız Fakat bizim partiye dediniz galiba 'Bu parti başkanının partisinden çıkacak ilk yasa tasarısını aziz Milletvekillerimize yapılan saldırıdan ötürü boykot etme çağrısında bulunuyoruz.' bu lafı benim dediğimi ispatlarmısınız ? benim makamımı göstermişsiniz. oyüzden sormak istedim .
Sizin parti niye her şeyi üstüne aliniyo yav

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
o zaman o partinin başkanın adını yazsın başkanım kim olduğu çıksın ortaya oyüzden soru sorudum sonuçta isimsiz birşey yazılmış sorumu belirtirim bu sizi niye irdeliyor bukadar bunuda anlamış değilim.
Belki bize dedi. Madem isimsiz sen niye atliyorsun. Kim olduğunun bilinmesini istese yazar zaten.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Çağlar başkanım işçinin emekçinin derdiyle uğraşmak zor. Ayhan başkanım hep gergin bu yüzden hoş görün öpüşüp barışın

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
sen hep bizlere ithamda bulunuyorsun mesut başkanım ve sanki 15yıldır beni tanıyormuş gibi konusman :)
15 yıldır tanıyor gibi olmak için 15 dk muhabbet etmem yetiyor ayhan başkanım. Muhabbet ettik 15 yıllık tanışık olduk bu yüzden sizi seviyorum