ULAŞ Medya Resmen Kuruldu! (3 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Halkımız Merhaba!

Bugün ULAŞ MEDYA GRUBU’nu Kurmaktan Şeref ve Mutluluk Duyuyoruz.

ULAŞ Medya Bir ATEŞ Holding Kuruluşudur
Hiçbir Siyasi Partiye Bağlı Değildir.

ULAŞ MEDYA, Parti Başkanlarının Karşıt Fikirli Seçmenleri Bir Araya Getirerek İnsanların Aklında Takılan Soru İşaretlerini Cevaplandırmayı Amaçlıyor Bunu “Karşı Karşıya” Programında Yapmayı Amaçlıyoruz.

ULAŞ MEDYA Bununla Sınırlı Kalmıyor,Halka Açık Münazaralar Yapıyor ve BaşkanOnline Platformuna Gerçek Haberleri “ULAŞ”tırmayı Kendimize Amaç Ediniyoruz.

Programlarımıza Başvurular: https://discord.gg/YTrvPMrwyR Adresinden Yapılmaktadır.

ULAŞ MEDYA GRUBU

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Halkımız Merhaba!

Bugün ULAŞ MEDYA GRUBU’nu Kurmaktan Şeref ve Mutluluk Duyuyoruz.

ULAŞ Medya Bir ATEŞ Holding Kuruluşudur
Hiçbir Siyasi Partiye Bağlı Değildir.

ULAŞ MEDYA, Parti Başkanlarının Karşıt Fikirli Seçmenleri Bir Araya Getirerek İnsanların Aklında Takılan Soru İşaretlerini Cevaplandırmayı Amaçlıyor Bunu “Karşı Karşıya” Programında Yapmayı Amaçlıyoruz.

ULAŞ MEDYA Bununla Sınırlı Kalmıyor,Halka Açık Münazaralar Yapıyor ve BaşkanOnline Platformuna Gerçek Haberleri “ULAŞ”tırmayı Kendimize Amaç Ediniyoruz.

Programlarımıza Başvurular: https://discord.gg/YTrvPMrwyR Adresinden Yapılmaktadır.

ULAŞ MEDYA GRUBU

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
IMG_9540.jpeg

MedyaHalk

"Atatürk, Türk Milleti'nin Ruhunda
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayırlı Olsun Kral

MedyaHalk

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hayırlı olsun Arda başkanım, başarılar diliyorum. Yalnız şöyle bir husus var, takdir edersiniz ki bir partinin vekilinin, aktif siyasette rol alan bir kişinin، belki de ileride başkan adayı olacak olan sizin, medya patronu olması pek etik değil. Halk bunu hoş karşılamaz. Bu yüzden sizi bir seçmen ve vatandaş olarak milletvekilliğinden istifaya davet ediyorum.

MedyaHalk

"Atatürk, Türk Milleti'nin Ruhunda
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayırlı olsun Arda başkanım, başarılar diliyorum. Yalnız şöyle bir husus var, takdir edersiniz ki bir partinin vekilinin, aktif siyasette rol alan bir kişinin، belki de ileride başkan adayı olacak olan sizin, medya patronu olması pek etik değil. Halk bunu hoş karşılamaz. Bu yüzden sizi bir seçmen ve vatandaş olarak milletvekilliğinden istifaya davet ediyorum.
Mantıklı Geldi

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Jjsjsjsjsjjssusus @Büyük Mesut rakiplerin çoğaldı bak

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Medya Patronu Olmam Aktif Siyasette Bulunmama Engel Değildir.

Evet Üyesi Olmaktan Gurur Duyduğum İŞÇİ VE EMEKÇİ Partisi Üyesiyim Ancak Medya Patronu Olduğum Süre Zarfında ve ULAŞ MEDYA’nın Kapısından İçeri Girdiğim An İtibarıyla Tarafsız Yayıncılık İşkesiyle Hareket Edeceğim.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Medya Patronu Olmam Aktif Siyasette Bulunmama Engel Değildir.

Evet Üyesi Olmaktan Gurur Duyduğum İŞÇİ VE EMEKÇİ Partisi Üyesiyim Ancak Medya Patronu Olduğum Süre Zarfında ve ULAŞ MEDYA’nın Kapısından İçeri Girdiğim An İtibarıyla Tarafsız Yayıncılık İşkesiyle Hareket Edeceğim.
Neden sizin sözünüze güvenip sizi takip edelim ki? Sonuçta mecliste bir partiyi temsil ediyorsunuz yani tarafsınız. Neden objektifliğinize itibarımız olsun?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neden sizin sözünüze güvenip sizi takip edelim ki? Sonuçta mecliste bir partiyi temsil ediyorsunuz yani tarafsınız. Neden objektifliğinize itibarımız olsun?
Bizlere güvenmenize gerek kalmadan bizlere olan ilginiz ve alakanızın farkındayız.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bizlere güvenmenize gerek kalmadan bizlere olan ilginiz ve alakanızın farkındayız.
Rakibiz, önemli bir partisiniz tabii ki ilgi ve alakam mevcut fakat olayı farklı yerlere çekmeye çalışmanız aslında bahsettiğim konunun hassasiyetinin farkında olduğunuzu gösteriyor. Sizi etik değerler çerçevesinde iş yapmaya davet ediyorum. Milletvekilliğinden istifa edin ve ya medya kuruluşunuzu kapatın.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bütün Partileri Bekliyoruz Medya Alanımıza