ULAŞ Medya Resmen Kuruldu! (2 Kişi İçeride)

K

Kafirya

Ziyaretçi
Rakibiz, önemli bir partisiniz tabii ki ilgi ve alakam mevcut fakat olayı farklı yerlere çekmeye çalışmanız aslında bahsettiğim konunun hassasiyetinin farkında olduğunuzu gösteriyor. Sizi etik değerler çerçevesinde iş yapmaya davet ediyorum. Milletvekilliğinden istifa edin ve ya medya kuruluşunuzu kapatın.
Özgür medya taraf tutacak birisi değil arda başkan

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Özgür medya taraf tutacak birisi değil arda başkan
Taraf tutsada kandırabileceği kimse yok zaten rüa başkanım. Arda başkana arda başkanlık yaptım bir yanıt verecek kadar dayanabildi sadece 🤣🤣 Bundan sonrası için empati kurabilir umarım

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Medya içinse tekrardan hayırlı olsun oyunun aktif medyalara ihtiyacı var diye düşünüyorum. Farklı kalemler farklı yorumlar perspektif geliştirecektir başarılar diliyorum tekrardan

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Taraf tutsada kandırabileceği kimse yok zaten rüa başkanım. Arda başkana arda başkanlık yaptım bir yanıt verecek kadar dayanabildi sadece 🤣🤣 Bundan sonrası için empati kurabilir umarım
Bizler her meydanda kaç kuru kalabalığa direndik.

Sen ve senin türevlerin gibi.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben sizin barış elçiliğinizden şüphelenmeye başladım. Kendi yandaşlarınıza barışı ve huzuru sağlamaya çalışırken karşı tarafa barış değil kaos elçisi oluyorsunuz hatırlatmak isterim.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ben sizin barış elçiliğinizden şüphelenmeye başladım. Kendi yandaşlarınıza barışı ve huzuru sağlamaya çalışırken karşı tarafa barış değil kaos elçisi oluyorsunuz hatırlatmak isterim.
Kimseye kaos olmuyorum rakip partilerden kimseyle kavgalı ya da küs de değilim muhabbet tartışmaya dönmesin ve uzamasın hayırlı geceler diliyorum size

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimseye kaos olmuyorum rakip partilerden kimseyle kavgalı ya da küs de değilim muhabbet tartışmaya dönmesin ve uzamasın hayırlı geceler diliyorum size

Arda başkan yanlış anlamazsan senin gibi 10 tane adam gelse türevlerimi geçtim benimle baş edemez. Muhabbeti bu denli kişiselleştirmenize gerek yok yazdıklarınıza dikkat ederseniz sevinirim
Esasında ben sizin davranış biçimlerinize dikkat etmenizi istiyorum çünkü bizim her konumuza atlayıp kendinize eğlence malzemesi çıkartmaya çalışıyorsunuz zaten başka bir mizah anlayışınız da yok.

Kavga çıkartmaya çalışan sizlersiniz

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Esasında ben sizin davranış biçimlerinize dikkat etmenizi istiyorum çünkü bizim her konumuza atlayıp kendinize eğlence malzemesi çıkartmaya çalışıyorsunuz zaten başka bir mizah anlayışınız da yok.

Kavga çıkartmaya çalışan sizlersiniz
Arda kardeşim ben sizin her konunuza atlamıyorum ben her konuya atlıyorum işçi ve emekçi partisindeki başkanlarımı da çok seviyorum. Kafanızda kurduklarınızla yaşamazsanız daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arda kardeşim ben sizin her konunuza atlamıyorum ben her konuya atlıyorum işçi ve emekçi partisindeki başkanlarımı da çok seviyorum. Kafanızda kurduklarınızla yaşamazsanız daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
Kafamızda kurduğumuz şeyler tam olarak nedir?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kafamızda kurduğumuz şeyler tam olarak nedir?
Sizin yeryüzündeki nefes aldığınız metre kare bile kafanızda kurduklarınızdan birisi ama muhabbetimize yakın örneği vereyim, işçi ve emekçinin her konusuna atlama muhabbeti. İşçi ve emekçideki başkanlarımla şakalaşır eğlenirim alınırlarsa gönüllerini alırım özelden de muhabbetimiz vardır bir çoğuyla. Kurduğunuz medya şirketinizde yapacağınız haberlerde de bu metodla tespitler yapacaksanız işimiz yaş gerçekten. En iyisi haberlerinizi takip etmemek.

MedyaHalk

"Atatürk, Türk Milleti'nin Ruhunda
Yasaklı Üye
Vatandaş
En İyiyim Demekle Olmuyor İcraat Önemli Arda Bey

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Sizin yeryüzündeki nefes aldığınız metre kare bile kafanızda kurduklarınızdan birisi ama muhabbetimize yakın örneği vereyim, işçi ve emekçinin her konusuna atlama muhabbeti. İşçi ve emekçideki başkanlarımla şakalaşır eğlenirim alınırlarsa gönüllerini alırım özelden de muhabbetimiz vardır bir çoğuyla. Kurduğunuz medya şirketinizde yapacağınız haberlerde de bu metodla tespitler yapacaksanız işimiz yaş gerçekten. En iyisi haberlerinizi takip etmemek.
Ey mesut röportaj vermek istermisin bizzat ben kendim alacağım kimseye bırakmam seni 🌹