Ey Büyük Atatürk...! ♾️🇹🇷 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Açtığın yol da gösterdiğin hedefe durmadan yüreyeceğime and içerim..

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ne mutlu Türk'üm diyene..

Sevgi, saygı, özlem ve büyük bir minnetle anıyoruz.

“Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” Mustafa Kemal Atatürk

Diyerek ihtiyacımız olan kudretin damarlarımız da ki asil kanda saklı olduğunu bizlere öğreterek mirasına sonuna kadar sahip çıkacak bir nesil bıraktığın için teşşekür ediyoruz.

Bu Cumhuriyet bize, bu vatan bize, küçüklerimizin geleceği bize, büyüklerimizin refahı bize emanet sen rahat uyu..

Burdan abi, abla, kardeş demeden kimseyi ayırmadan 1 günlüğüne herkesin fotorafını Mavi Gözlü Koca Dev'in görselleriyle süslemeye davet ediyorum.

Ataturk1930s.jpg

1881-193∞

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sadece beğenmedim niye zoruma gitsin sizin atatürkünüzü zorla beğenmek zorunda da değilim
Kardeş oynadığın bu oyunun temelinde atatürk devriminin imzası var. İnsanların milli değerine saygı duymayı bil ve bir an önce demokrasi temelli bu oyunu terkedip ışid tabanlı canlı bomba eylemi oyunları oyna insanları yarım aklınla rahatsız etme

N

Nazmi Arlı

Ziyaretçi
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kimse kimseye zorla beğendiremez fakat burda bir anma varsa saygı duymak zorundasınız duymuyorsanız konuyu terkedin ve hiç bir şekilde yorum yapmayın
Tam da bunu yapıyorum Gonca

morteguven

Bozkurt Harekat Parti Sözcüsü
Vatandaş
Sadece beğenmedim niye zoruma gitsin sizin atatürkünüzü zorla beğenmek zorunda da değilim
Yav sen kimsin Atatürkünüz diyosun Ata’mın adını ağzına alacaksan ya saygılı düzgün şekilde alacaksın yada almayacaksın.Öyle kolay değil bahsetmek.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bence de hoş görülmemesi gereken bir durum. Sizin de kişisel olarak rahatsız olduğunuzun farkındayız fakat yönetim olarak bu arkadaşı oyundan uzaklaştırmaya yönelik bir değerlendirme yapmanız gerekir diye düşünüyorum @Gonca
Kimisi Atatürkü sevmeyebilir kimisi müslüman olmayabilir ancak böyle hassas konuların altında dislike atıp ben saygı duymuyorum sevmiyorum etmiyorum yazan bir kişinin amacı açık açık insanları kışkırtmaktır siyasi tartışmalar çıkarmaktır ne yapıp ne edeceğinize biz karar veremeyiz ancak bence bir daha düşünün şu arkadaşın yazdıklarını. @Gonca