C
Cengiz Khan
Ziyaretçi
Bigking e rakip cikmis roportaj konusunda valla tebrikler sera )(
Sen bi Psikiyatriye gozukBu kadar sevenimizin olduğunu bilmiyordum.
Teşekkür Ederiz
uzAYalan söyleme EYYY BÜYÜK MESUT sen sevmezsin beni (Devamını bekliyorum bu serinin)
sana mı kaldı tavsiye vermek?Sen bi Psikiyatriye gozuk
şunu yapmayın işte rahat bırakın size atılan bir laf yok ortada inatla konuyu Ardaya getiriyorsunuzDogruyu söyle büyük mesut arda ulastan daha mı yakısıkl
Sen big bosss konuşuyon yaVefa partisinin adını ağzına alırken besmele çektin mi eyşan mesut…
Bir de assolist değil big boss diyeceksin…
@Büyük Mesut
Senden yakışıklısı mezardaDogruyu söyle büyük mesut arda ulastan daha mı yakısıklıyım
Germe ortamı kadın seviyoruz biz arda başkanımı saygımız büyükşunu yapmayın işte rahat bırakın size atılan bir laf yok ortada inatla konuyu Ardaya getiriyorsunuz
germiyorum EYY BÜYÜK MESUT gelip birazdan yazacak sonra yine soğuk savaş başlayacak aşaşqşsşqşsşqşsGerme ortamı kadın seviyoruz biz arda başkanımı saygımız büyük
İnceyi anlayabilecek kapasitede tek ben varım o yüzden bana big boss dediğin için teşekkür edip yaparım şovumuSen big bosss konuşuyon ya
İlk değil yanlızkeşke mesut dayımı ilk röportaja almak gibi bir hata yapmasaydin. Bundan sonraki röportajların ağızda karışık çerezdeki fıstıkları yedikten sonra dipte kalmış hafif nemli leblebi tadı verecek. mesut dayım benim için antep fıstığıdır, cevizdir, bademdir, fındıktır, kajudur....
Sen adamsınİnceyi anlayabilecek kapasitede tek ben varım o yüzden bana big boss dediğin için teşekkür edip yaparım şovumu
2.5 alt olmuş ev sahibi 2 deplasman 0Nolmuş