Bakacaz Medya | Büyük Mesut En'leri (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Arda Ulaş ATEŞ başkanım siz sakin kalın tartışma çıkmasın iki medya insanı olarak biz konuşalım sadece görmeyin diğer yorumları. Size zeytin dalı uzattım kabul ederseniz sevinirim
Başkanım ben nerede ne zaman konuşmasını gerektiğini nerede oturup kalkılması gerektiğini bilen bir insanım.

Fakat bazı hadsizler hadlerini aşıyorlar defalarca uyarmamıza rağmen sürekli halen bana laf yetiştirmenin derdindeler yok efendim psikiyatri kliniği falan filan.

Barış elçisini göreve davet ediyoruz.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Başkanım ben nerede ne zaman konuşmasını gerektiğini nerede oturup kalkılması gerektiğini bilen bir insanım.

Fakat bazı hadsizler hadlerini aşıyorlar defalarca uyarmamıza rağmen sürekli halen bana laf yetiştirmenin derdindeler yok efendim psikiyatri kliniği falan filan.

Barış elçisini göreve davet ediyoruz.
Haklısınız başkanım tez zamanda sulh olmalı bu sorun çözülmeli ben elimden geleni yapacam. Kıymetli mesai arkadaşlarımdan ricam arda ulaş başkanıma asgari saygı gösterilmeli

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Eyvah eyvah. Dün kendin alkol içerken bir post paylaştın. Asla ayyaş denmedi. Ayrıca bana dense gurur duyardım böyle bir günde. Ama konumuz o değil. Bundan kurtulamazsın.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Herkese eşit bir şekilde saygı gösterilmesi lazım asgari saygı değil.
Haklısınız başkanım tez zamanda sulh olmalı bu sorun çözülmeli ben elimden geleni yapacam. Kıymetli mesai arkadaşlarımdan ricam arda ulaş başkanıma asgari saygı gösterilmeli