A
Alper Tunga
Ziyaretçi
Şaklaban kelimesine
O zaman ilk başta böyle açıklayıcı olsaydınız ben de bunu yazma gereksinimi hissetmezdim başkanım.Asgari dediğim zorunlu olan kadar yani sevmese de saygı duyulmalı saygı beğendiremiyoruz size başkanım siz de biraz yapıcı olun lütfem
Tamam şimdi anlaştık o halde ilk adımın kıymetli başkanları işçi ve emekçiden kıymetli arda ulaş başkanımla atışmayı bırakabilir miyiz olaysız dağılalım lütfenO zaman ilk başta böyle açıklayıcı olsaydınız ben de bunu yazma gereksinimi hissetmezdim başkanım.
Görüyorum merak etmeyin. Ne zaman işlem yapacağımı da biliyorum içiniz rahat olsunİkili bir tartışmaya girmiyorum. Sadece ceza alması gereken kişileri görmenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah birEyşan mesut ne derse yanlıştır…
Ben onun karşısını tutuyorum…
Tabiki biliyorsunuz. Dün farkettim işlem hızınızı. Saygılarımı sunuyorum.Görüyorum merak etmeyin. Ne zaman işlem yapacağımı da biliyorum içiniz rahat olsun
Slm bizim bi röportaj işi vardı 765. Kez soruyorum ama ayıp olmuyordur umarım Gonca hanımBu arada Sera hanım elinize sağlık güzel çalışma olmuş arkadaşlar da biraz dinlensin ki konu sapmasın amacından
İyi Oyunlar
Askıya alındıSlm bizim bi röportaj işi vardı 765. Kez soruyorum ama ayıp olmuyordur umarım Gonca hanım
İptal mi yaniAskıya alındı
Şuan için evetİptal mi yani
Ağlayanlar kimGene ağlama duvarı gibi olmuş burası
Sen 🥹Ağlayanlar kim
Neyse yorumsuzAllah bir
Teşekkür ederım