Altın Ok Partisi Mecliste! (3 Kişi İçeride)

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
36B873A1-89A2-4206-885B-CFE16D30FDD1.png
22. Dönem Milletvekiliği seçimleri sorunsuz bir şekilde atlatılmış olup yeni dönemde Büyük emek çaba sarf eden Altın Ok Partimiz Meclise 25 gün kadar kısa bir sürede girmiştir. Emek veren tüm Parti Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

İçinde bulunduğumuz Gönül ittifakı Parti Yöneticilerini ve üyelerinide canı gönülden tebrik ediyor yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Yeni dönemin herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

🏹ALTIN OK PARTİSİ🏹

Semih Sular

🏹ALTIN OK Parti Sekreteri🏹
Vatandaş
Gönül İttifakı'nda bulunan tüm partileri ve üyeleriyle birlikte Altın Ok Partisi'nde bulunan, kısacık sürede partilerini söz sahibi partiler arasına sokan tüm partidaşlarımı tebrik eder, yürekten kutlarım. Herkes için hayırlısı olsun. 🏹 👏🏻

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Gönül İttifakı’mızın yüz akı, Altın Ok Partisi’nin girdiği ilk seçimde böylesine anlamlı bir sonuçla seçimden başarıyla çıkması çok kıymetli. 9 milletvekili 9 ışık gibi bayraklaşacak ve meclise ayrı bir hava katacak. Tebrik ediyorum…

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Gönül İttifakı’mızın yüz akı, Altın Ok Partisi’nin girdiği ilk seçimde böylesine anlamlı bir sonuçla seçimden başarıyla çıkması çok kıymetli. 9 milletvekili 9 ışık gibi bayraklaşacak ve meclise ayrı bir hava katacak. Tebrik ediyorum…
Tebrikler Altın Ok 🌹
Ellerinize, emeklerinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim 👏
Guzel dileklerinizi için teşekkürler baskanlarim 🌹🌹

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Alparslan Başkanım 🌹😊

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz başkanım 😊