Çok iyi biliyorsun Fettah nerden nereye zıpldığınıNereden nereye zıpladım neyi kastediyorsun
Çok iyi biliyorsun Fettah nerden nereye zıpldığınıNereden nereye zıpladım neyi kastediyorsun
Özmen doğru konuşÇok iyi biliyorsun Fettah nerden nereye zıpldığını
Fettah dm de ayrı burda ayrı konuşmaÖzmen doğru konuş
Şimdi herkes DM den konuştuğu gibi buradandamı konuşacak buranın kuralları var herkes herkese saygı duymak zorunda bak ben sana yap yorumunu diyorum ama kısıtlı yap uzatma konuyu daha fazla bir ithamda bulunacaksanda açık açık konuşFettah dm de ayrı burda ayrı konuşma
Kısıtlı yapmazsam ne yapacaksınŞimdi herkes DM den konuştuğu gibi buradandamı konuşacak buranın kuralları var herkes herkese saygı duymak zorunda bak ben sana yap yorumunu diyorum ama kısıtlı yap uzatma konuyu daha fazla bir ithamda bulunacaksanda açık açık konuş
Ben birşey yapmam oyun yönetimi gerekeni yapar ÖzmenKısıtlı yapmazsam ne yapacaksın
Ayrıca Tabi herkes kuralara uymak zorunda ama senin nasıl birisi olduğunu herkes biliyor FettahŞimdi herkes DM den konuştuğu gibi buradandamı konuşacak buranın kuralları var herkes herkese saygı duymak zorunda bak ben sana yap yorumunu diyorum ama kısıtlı yap uzatma konuyu daha fazla bir ithamda bulunacaksanda açık açık konuş
Şükür yanlış şeylerle anılmıyorum ifşalarım patlamıyor anlım ak yürüyorum Özmen içi rahat etmeyen düşünsün anlıyorum benimle konuşma çabanı yoksa hiç birşekilde anılmayacağınıAyrıca Tabi herkes kuralara uymak zorunda ama senin nasıl birisi olduğunu herkes biliyor Fettah
Çoğu yerde nasıl anıldığını iyi biliyorumŞükür yanlış şeylerle anılmıyorum ifşalarım patlamıyor anlım ak yürüyorum Özmen içi rahat etmeyen düşünsün anlıyorum benimle konuşma çabanı yoksa hiç birşekilde anılmayacağını
Umut modorötörüm tartışma son bulurda bu üslupta herkes konuşabiliyormu merak ediyorumTartışmayı sonlandıralım lütfen.
Oo Fettah sende gelişme varUmut modorötörüm tartışma son bulurda bu üslupta herkes konuşabiliyormu merak ediyorum
Yöneticim” pardonUmut modorötörüm tartışma son bulurda bu üslupta herkes konuşabiliyormu merak ediyorum
Sendede yok üst üste forumda ban almana rağmen hiç birşey değişmemiş anlıyorumOo Fettah sende gelişme var
Ayrıca Fettah sorun cıkaran sensin şimdi burda mağdur numarası yapmaİlk Adımlı Özmen güzel röportaj
Uyarıya Rağmen Devam Edildiği İçin 1 Hafta Tekrarı Halinde bundan sonra forum hesabı kullanamassınız.Ayrıca Fettah sorun cıkaran sensin şimdi burda mağdur numarası yapma
İkili tartışmaya girmesseniz sizde uğraşmassınız bizde.Umut modorötörüm tartışma son bulurda bu üslupta herkes konuşabiliyormu merak ediyorum