38. Dönem Oyun Başkanı Adayımız; Büşra Gamze! 👩 (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es es 1990

Üye
Vatandaş
Beni oyun başkanlığı adaylığına uygun gördükleri için başta İLK ADIM PARTİSİNE, Gönül İttifakında beni bu süreçte destekleyecek olan tüm partilere teşekkür ederim 🌹

Şimdiden oyun başkanı adayı olacak tüm adaylara başarılar dilerim.

Temennimiz sorunsuz, güzel bir seçim olması.

Bu süreçte yanımda olan olmayan herkese teşekkür ederim 🙏🏻
Hayırlı olsun başkanım başarılarınızın devamını dilerim

Panzehir

İLK ADIM Partisi 22. Dönem Tokat Milletvekilli
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 11840

Başkan Online'nin değerli kullanıcıları, kıymetli başkanlarımız;

Gönül İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerimizin kıymetli genel başkanları ve ilgili yöneticileriyle yapılan görüşmeler neticesinde 38. Dönem Oyun Başkanlığı Seçimlerinde Gönül İttifakı'mızı temsilen oyun başkanlığı makamına aday olarak İlk Adım Partisi'nde çeşitli görevler üstlenmiş ve Ekim ayının vergi birincisi olmayı başaran Büşra Gamze başkanımızın ismi üzerinde ortak bir görüş birliğine varılmıştır.

Altın Ok Partisi, Bozkurt Harekat Partisi, İlk Adım Partisi, Siyah Sancak Partisi, Teknokratik Cumhuriyet Partisi, Vefa Partisi ve Yeniden Doğuş Partisi'ne mensup Başkan Online kullanıcıları başta olmak üzere oyunumuzda istikrarı arzulayan, hakkaniyet ve adaleti esas alan, oyunun gelişimi için farklılıklarını en büyük zenginlikleri kabul eden her bir başkanımız Büşra Gamze başkanımızın yanında adeta sıra dağlar gibi duracak ve adayımızın oyun başkanlığı makamına seçilmesi için insanüstü bir gayretle çalışacaklardır.

Gönül İttifakı, 38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleriyle elde ettiği zaferlere bir yenisini daha ekleyecek ve Başkan Online'nin gelişimi için durmadan, yorulmadan projeler üretmeye, güncelleştirmelerin takipçisi olmaya kararlılıkla devam edecektir.

GÖNÜL İTTİFAKI
Tebrikler şimdiden , hep birlikte en iyiye @gonulittifaki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...