Kirli oyunlara dur deme vakti (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
K

KURT 77

Ziyaretçi
20231120_192315_0000.png

Değerli Başkanonline Halkı hep beraber Kirli oyunlara bir dur Demeye Hazır mısınız ✊️

Her seçim en ufak bir yenilgi korkusu içine giren mağlum parti nin kirli oyunlarından sizinde Bıktığınızı biliyoruz, görüyoruz ve bu düzeni bozmak için GELİYORUZ.

Her daim oyunun gelişimi adı altında insanları kandırmaya çalışanlara,algı üstüne algı yapmaya çalışanlara ve dahi kapılar ardında oyunlar oynayıp haberimiz olmadığını düşünenlere itafen

TERAZİ VAR, TARTI VAR HER ŞEYİN BIR VAKTI VAR.

Darbe konusuna gelirsek
ön planda olan biri olarak söylüyorum
Hani her şey oyun için diye algı yapıyorlar ya bizde oyunda denemediğimiz hiç birşey kalmasın ilkleri yapalım amacıyla yaptık. Dönemin oyun başkanına danışıldı onayı alındı. Kimsenin haberi olmadan hiç birşey yapılmadı ve oyunun en aktifligi düşük olunan dönemlerinden birinde oyun tekrar aktifligine kavuştu.

Sözüm şudur ki algı yapanlara inanmayın kanmayın

Kirli düzeni yıkmak için Hep beraber Tek bir ağızdan

Varolsun TURAN İTTİFAKI

Yaşasın Ayhangünerr

#algılarason
#kirliduzenintemizinsanlarigeliyor

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Hep Beraber Tek Yumruk Olduk Halkımızla Milletimizle Elele İktidara Doğru Emin Adımlarla inşallah Çok az kaldı. Geliyoruz.Herkese buradan seslenmek istiyorum yine tekrardan Her zaman olduğu Gibi #SenBenYokBizVar hadi şimdi sandık basına oy kullanmayan başkanlarımız oylarını kullanıp Demokrasiye sahip çıkma zamanı

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Hep Beraber Tek Yumruk Olduk Halkımızla Milletimizle Elele İktidara Doğru Emin Adımlarla inşallah Çok az kaldı. Geliyoruz.Herkese buradan seslenmek istiyorum yine tekrardan Her zaman olduğu Gibi #SenBenYokBizVar hadi şimdi sandık basına oy kullanmayan başkanlarımız oylarını kullanıp Demokrasiye sahip çıkma zamanı
abi sen ne anlatıyon bak seni de yerler, seni de harcarlar adam yokluğuna seni aday etmişler yarın yüzüne bakan olmaz ortada kalırsın bak benden demesi

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
abi sen ne anlatıyon bak seni de yerler, seni de harcarlar adam yokluğuna seni aday etmişler yarın yüzüne bakan olmaz ortada kalırsın bak benden demesi
Ben bu oyunda yeni değilim dostum. Hesaba aldırış etme. Sen ne anlatıyorsun asıl 3günlük adam yok burda karşında.

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Tartışma ya kesinlikle girmeyin.

Algı en büyün ve tek başarıları.

Kirli duzen içinde kurulan ittifakları bozacağız oyunlarını ✊️
valla biz sizin pisliğinizi temizlemek için kurulduk rabbime şükür geldiğimizden beri de teker teker temizlemeye başladık beşirin oyun bitmedi mi daha komple gidin artık da nefes alak da