Tüm başkanlarıma iyi akşamlar diliyorum. İnsanoğlu unutkandır, öyleyse biz hatırlatalım. Bugün 38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimlerinde destekledikleri adaya oy toplamaya çalışırken adaletten, hakkaniyetten, hakça paylaşımdan, eşit söz hakkından, demokrasiden bahsedenlere şöyle bir bakıyorum da dün kendi göreve getirdikleri meclis başkanlarına, bakanlarına darbe yapmayı en büyük galibiyet ve marifet sayan kullanıcıları görüyorum. Hani nerede samimiyet? Bugün desteklediğiniz adaya yarın darba yapmayacağınızı, onu da istenmeyen adam ilan etmeyeceğinizi nerden bilelim? Samimi değilsiniz. Elinize fırsat geçtiğinde ilk başta kendi içinizde "önce kimi düşürelim" hesabı yapan küçük hesap mühendislerisiniz. Oyunun gelişimi, güncelleştirmeler, yasa tasarıları zerre umurunuzda değil. Tek derdiniz karşı tarafa kaybettirmek. Karşı taraf bugün kaybeder ama yarın kazanır. Peki ya siz bugün kaybettiğiniz değerlerinizi ne yaparak, nasıl bir galibiyet kazarak geri elde edeceksiniz?
Bizler oyunun gelişimi için @Büşra Gamze diyoruz.
Güncelleştirmelerin hızlı bir şekilde işleme alınması için @Büşra Gamze ile yürüyoruz.
Oyun yönetimiyle meclisin uyumlu bir şekilde faaliyet göstermesi için @Büşra Gamze etrafında birleşiyoruz.
Siz ise sadece bize kaybettirmek için tüm tuşlara basıyorsunuz.
İnsanoğlu unutkandır, öyleyse biz hatırlatalım; Dün darbe yoluyla seçilmiş meşru yönetimin, milletvekillerinin, bakanların ellerindeki tüm görev ve yetkileri alanların bugün demokrasi naraları atmalarına, yüzünüze gülüp sizdenmiş gibi görünmelerine, iltifat ve hoş sözlerine inanmayın...
ALPARSLAN