Unutma! (3 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
DS.png

Tüm başkanlarıma iyi akşamlar diliyorum. İnsanoğlu unutkandır, öyleyse biz hatırlatalım. Bugün 38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimlerinde destekledikleri adaya oy toplamaya çalışırken adaletten, hakkaniyetten, hakça paylaşımdan, eşit söz hakkından, demokrasiden bahsedenlere şöyle bir bakıyorum da dün kendi göreve getirdikleri meclis başkanlarına, bakanlarına darbe yapmayı en büyük galibiyet ve marifet sayan kullanıcıları görüyorum. Hani nerede samimiyet? Bugün desteklediğiniz adaya yarın darba yapmayacağınızı, onu da istenmeyen adam ilan etmeyeceğinizi nerden bilelim? Samimi değilsiniz. Elinize fırsat geçtiğinde ilk başta kendi içinizde "önce kimi düşürelim" hesabı yapan küçük hesap mühendislerisiniz. Oyunun gelişimi, güncelleştirmeler, yasa tasarıları zerre umurunuzda değil. Tek derdiniz karşı tarafa kaybettirmek. Karşı taraf bugün kaybeder ama yarın kazanır. Peki ya siz bugün kaybettiğiniz değerlerinizi ne yaparak, nasıl bir galibiyet kazarak geri elde edeceksiniz?

Bizler oyunun gelişimi için @Büşra Gamze diyoruz.

Güncelleştirmelerin hızlı bir şekilde işleme alınması için @Büşra Gamze ile yürüyoruz.
Oyun yönetimiyle meclisin uyumlu bir şekilde faaliyet göstermesi için @Büşra Gamze etrafında birleşiyoruz.

Siz ise sadece bize kaybettirmek için tüm tuşlara basıyorsunuz.

İnsanoğlu unutkandır, öyleyse biz hatırlatalım; Dün darbe yoluyla seçilmiş meşru yönetimin, milletvekillerinin, bakanların ellerindeki tüm görev ve yetkileri alanların bugün demokrasi naraları atmalarına, yüzünüze gülüp sizdenmiş gibi görünmelerine, iltifat ve hoş sözlerine inanmayın...

ALPARSLAN

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Sen merak etme bizim bir sıkıntımız yok , Başkalarının Durumunu da fazla kurcalama Devran döner Bakarsın bı anda herşey tersine döner Ağlarsın
biz her devrin adamı değiliz her devirde ADAMIZ. Devran dönse de herkes değişsede biz değişmeyiz. Yolumuzdan da davamızdan da dönmeyiz.

U

ugur3301

Ziyaretçi
Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe!!
Birlik ve Beraberlik te Büşra Gamze Başkan!!
#OylarBüşraBaşkana

SametÜnall

Turan Partisi Elazığ Milletvekili Ve Gece Yargıcı
Vatandaş
şey ayrı yazılır başkan
Benim Yazım kurallari dersine ihtiyacım yok o yıllar önceydi , O konuları yapamazdim kardeşim inanıyorum ki sende herşeyi düzgün yazamiyorsundur . Ama sıkıntı yok çok şükür Berlin Frei Üniversitesi'ni bitirdim Almanca öğretmeniyim bu yıl kadro aldım ve atandım , Kimseden de Yazım kurallari dersi alma ihtiyacım yok , Hele senden hiç birşey öğrenecek deilim

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Benim Yazım kurallari dersine ihtiyacım yok o yıllar önceydi , O konuları yapamazdim kardeşim inanıyorum ki sende herşeyi düzgün yazamiyorsundur . Ama sıkıntı yok çok şükür Berlin Frei Üniversitesi'ni bitirdim Almanca öğretmeniyim bu yıl kadro aldım ve atandım , Kimseden de Yazım kurallari dersi alma ihtiyacım yok , Hele senden hiç birşey öğrenecek deilim
oğlum ben sana kaymakam olamazdın demedim adam olamazsın dedim demiş biliyon mu