Kirli oyunlara dur deme vakti (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
abi sen ne anlatıyon bak seni de yerler, seni de harcarlar adam yokluğuna seni aday etmişler yarın yüzüne bakan olmaz ortada kalırsın bak benden demesi
Hitap ettiğin insanların kim olduğunu biliyormusun! Bence cümlelerinizin nerelere varacağını düşünerekten yazın 1 aydır şurda oyunda tanıdgın insanları bukadar kolay yargılama

M

M-D

Ziyaretçi
Seçimin verdiği heyecanla malesef tartışmalar olabiliyor bir çok kez bende yaptım kavga kaos vs fakat şunu anladım ki
Aslında burda 2 aday zarar görüyor partiler kişiler görmüyor
Burda yarışan ve 2 tarafı da temsil eden adaylar zarar görüyor
Bana sorarsanız 2 aday da bunu haketmiyor karar sizlerin
(İyilik Meleği MD diyenleri duyar gibiyim) olsun denilsin alışığız her lafa çok şükür 😀
İki aday da çok güzel bir seçim götürüyor kazanan kaybedeni kaybeden kazanını tebrik ederse seçimin anlamı olur 🌹

İ

İsmail Güneş

Ziyaretçi
Seçimin verdiği heyecanla malesef tartışmalar olabiliyor bir çok kez bende yaptım kavga kaos vs fakat şunu anladım ki
(İyilik Meleği MD diyenleri duyar gibiyim) olsun denilsin alışığız her lafa çok şükür 😀
İki aday da çok güzel bir seçim götürüyor kazanan kaybedeni kaybeden kazanını tebrik ederse seçimin anlamı olur 🌹
Melek olmuşsun denlide haberimiz yokmuş 😂

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
üzümlü kekim :D