El ele kol kolaHep birlikte kazanacağızzzz
El ele kol kolaHep birlikte kazanacağızzzz
Kime attın merak ettim ben aday da değilimİki adayada başarılar. Oy kullandığım kişinin kazanması dileğiyle
Baskanlarimiza basarilar diliyorum
Aday olsan sana atardıKime attın merak ettim ben aday da değilim
Bende öyle düşünüyorum içini bilirimAday olsan sana atardı
Yani düşün 2 aday var biri Eren A biri sen yine sana atar dimi erencimBende öyle düşünüyorum içini bilirim
KesinlikleYani düşün 2 aday var biri Eren A biri sen yine sana atar dimi erencim
O büyük bir sırKime attın merak ettim ben aday da değilim
Bence değil gibiO büyük bir sır
Bence değil gibi
Pek emin olamadımİki adayada başarılar. Oy kullandığım kişinin kazanması dileğiyle
Yanlış anlaşılmasın cümlem kimseyle tartışacak bir insan değilim. Sadece @E.A. aramızda olan bir diyalogdan dolayı bu cümleyi kullandım.Pek emin olamadım
şşş beni ifşa etmeYanlış anlaşılmasın cümlem kimseyle tartışacak bir insan değilim. Sadece @E.A. aramızda olan bir diyalogdan dolayı bu cümleyi kullandım.
Tamam tamam bendeşşş beni ifşa etme
Ne var yani geçmişte partimin gösterdiği desteklediği adaylara oy vermediysem çokta iyi yapmışımTamam tamam bende
Kardeşim seni, partinizi ve özellikle çıkarttığınız gazeteyi severek takip ediyorum, beğeni ve yorumlarla destekliyorum ama beni de anlayışla karşılamanı istiyorum farklı adayları destekliyoruz. Ayhan başkanımıza da başarılar diliyorum orası ayrı bir konu ama benimle hiç alakası olmayan bir konuya beni etiketleyerek nereye varmak istediğini anlayamadım. Biz düşman değiliz basit bir oyun oynuyoruz.@Alparslan şimdi karşındayız diye mi tebrik mesajı yok başkanım
Doğru söyle @BurakAtak a oy attın mıNe var yani geçmişte partimin gösterdiği desteklediği adaylara oy vermediysem çokta iyi yapmışım
Bilmem attım mıDoğru söyle @BurakAtak a oy attın mı
Atıcak tabiDoğru söyle @BurakAtak a oy attın mı