Gerçekler ortaya çıkıyor . (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Bu platform 2 kadın başkan çıkardı.
1 inde 2 kadın oyuncu mücadele etti ve hiç biri böyle kirli yollara başvurmadı

Sizlere 38. Donem oyun baskani adayi Büşra Gamzeyi tanıtıyorum. Ve sizlere soruyorum

Kendini karşı ittifakın üyesine ben ittifak ada yınızim diye tanıtan bir başkan istiyormusunuz ?

Daha seçim bitmeden kendini belli eden bir adayı o koltuğu hak görüyor musunuz ?

Tekrar söylüyorum algılara oyunlara gelmeyin kendi partilerin den insanlar usanmiş ki birebir görüşmemiz de sukur doğru yolu bulup oy larini bizden yana kullandılar seçim sonunda ait oldukları yere gelecekler .

Ben sizin partinizden oy alırım ama siz bizim ittifakimiz dan oy alamazsınız !

Temiz bir seçim yürüten adayımızı tebrik ediyorum .

Dik dur eğilme kardeşlerin seninle @Ayhangünerr

Screenshot_20231121_155655_Discord.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Üyelerden oy istemenin nesi kötü? Nesi kirli? Siz benim ittifakimdan oy alırken problem yok, benim başkan adayım bizzat oy isteyince mi problem oluyor?

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Herkes herkesten oy alabilir, oy isteyebilir. Bunda bir problem görmüyorum. Siz bu mesajı ifsalayarak oy istenen arkadaşı küçük düşünüyorsunuz. Kendi aklı fikri yok mu? Ben birsey diyemiyorum. Kurt senin ağzın iyi laf yapıyor 3 5 anlamsız cümleyle kafa karıştır.mı dedi yoksa?

K

KURT 77

Ziyaretçi
Herkes herkesten oy alabilir, oy isteyebilir. Bunda bir problem görmüyorum. Siz bu mesajı ifsalayarak oy istenen arkadaşı küçük düşünüyorsunuz. Kendi aklı fikri yok mu? Ben birsey diyemiyorum. Kurt senin ağzın iyi laf yapıyor 3 5 anlamsız cümleyle kafa karıştır.mı dedi yoksa?
Arkadaşım okuduğunu anlamayan bir topluluk çökmeye mahkumdur iyi oyunlar @Büşra Gamze bir açıklamanız varsa dinleyelim sizi savunmak için gelenler dahada olayı batırdı 🙏

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Kimsey savunmuyorum. Kendi fikrimi soyluyorum. Fikrim de hala aynı. Herkes, herkesten oy isteyebilir. Oy istemenin ayıbı yoktur. Buna itirazın mi var?
Arkadaşım okuduğunu anlamayan bir topluluk çökmeye mahkumdur iyi oyunlar @Büşra Gamze bir açıklamanız varsa dinleyelim sizi savunmak için gelenler dahada olayı batırdı 🙏

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Son 1 gün içinde Turan ittifakında olan bir üyeye yazmadım oy mesajımla algı yapmaya çalışanların bundan 10 kat beter oyunlar çevirdiği ss leriyle ortada durumunuz kötülesince hemen algı yapmaya çalışırsınız devam kurt devam böyle hesaplasırız hepinizle 🙂

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Son 1 gün içinde Turan ittifakında olan bir üyeye yazmadım oy mesajımla algı yapmaya çalışanların bundan 10 kat beter oyunlar çevirdiği ss leriyle ortada durumunuz kötülesince hemen algı yapmaya çalışırsınız devam kurt devam böyle hesaplasırız hepinizle 🙂
Tabi bir de bu mesajın kimden geldiği de önemli. Acaba multi uyelik olup kendi başka hesabından mi aldın bu ss i diye de düşünmüyor değil tabi insanoğlu. Turan ittifakının kimseden oy istemediğini istemeyecegini biliyoruz busra başkanın. Ama bence istemektede problem olmamalı.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Son 1 günü vurgulamaniz çok iyi oldu teşekkür ediyoruz Sayın başkan adayı
Yalan cümlelerinizi de savunmazsiniz diye düşünüyorum
Tehdit ettiğiniz için teşekkür ediyorum iyice kendinizi belli ettiniz Seçim kazanılır kaybedilir olaki olumsuz bir durum oldu inanın siz kazandığınız için üzülürüm çünkü hak etmiyorsunuz iyi oyunlar

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
zamanında bu senin dediğin olaydan kaç kişiler forumda rezil edildi. özürler diledi. kötü bir niyet olmadan yazılmıştı o dönemde fakat forumda üstüne gelinip neler söylenmişti.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Son 1 günü vurgulamaniz çok iyi oldu teşekkür ediyoruz Sayın başkan adayı
Yalan cümlelerinizi de savunmazsiniz diye düşünüyorum
Tehdit ettiğiniz için teşekkür ediyorum iyice kendinizi belli ettiniz Seçim kazanılır kaybedilir olaki olumsuz bir durum oldu inanın siz kazandığınız için üzülürüm çünkü hak etmiyorsunuz iyi oyunlar
Son 1 günü vurguladım çünkü son 1 günde başladım oy mesajları atmaya ayrıca tehdit değil önceden haber verdim sadece. Bi söz verdik seçim sürecinde olay çıkmamasını temenni ediyoruz diye. Seçim bitene kadar istediğinizi yapın burda bakalım

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
zamanında bu senin dediğin olaydan kaç kişiler forumda rezil edildi. özürler diledi. kötü bir niyet olmadan yazılmıştı o dönemde fakat forumda üstüne gelinip neler söylenmişti.
Doğrudur. Benim düşüncem budur ama. Ben özür dilenecek birsey görmüyorum. Sizce burada yanlış olan nedir başkanım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...