Gerçekler ortaya çıkıyor . (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Dediğim gibi son mesajlarıma baktım ve turan ittifakından bir parti görmedim ancak sizin ittifakınızdan olsun fark etmez sizin ittifakınıza yazmış varsayın beni şuan sorun yok dediğim gibi seçim bitene kadar sessiz kalıcam istediğiniz algıyı yapın şuan
Başkanım kendini yorma kendi hallerine bırak

K

KURT 77

Ziyaretçi
Değerli arkadaşlarım lütfen yazmayın inanın kendimizi ifade etmemize gerek yok

İlk adım parti üyelerinin kendilerini rezil etmelerini izleyelim .

Algılar bozuldu , oyunlar bozuldu

Nasıl cümle kuramayan ve hemen hakarete başvuran biri olduklarını herkes görsün

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Herkes doğru bildigini yapsin. Siyaset sonuçta bu. Kurallar nettir ve yönetim belirler. Biz böyle birsey olmaz yasak diyemeyiz. Ayrıca hala uyelerden oy istemesinin neden bu kadar curcunaya sebebiyet verdiğini anlayamadım.
o dönem bu senin yazdığının aynı tarzında bir yazı yazılmıştı ama olmamıştı.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Dediğim gibi son mesajlarıma baktım ve turan ittifakından bir parti görmedim ancak sizin ittifakınızdan olsun fark etmez sizin ittifakınıza yazmış varsayın beni şuan sorun yok dediğim gibi seçim bitene kadar sessiz kalıcam istediğiniz algıyı yapın şuan
Tamam başkanım herkes anlaması gerekeni anladı

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Değerli arkadaşlarım lütfen yazmayın inanın kendimizi ifade etmemize gerek yok

İlk adım parti üyelerinin kendilerini rezil etmelerini izleyelim .

Algılar bozuldu , oyunlar bozuldu

Nasıl cümle kuramayan ve hemen hakarete başvuran biri olduklarını herkes görsün
Zübük filmi geldi aklıma bir an. Hangi hakaret yahu?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Büşra başkan bizim onurumuzdur gururumuzdur şanımız şerefimizdir haddinizi bilin oyununuzu oynayın şaklabanlığın lüzumu yok
Öncelikle şaklaban kelimesi bir hakarettir.

Eski olaylarda ben bu kelimeyi kullandığım için @Çağlar Yurtsever beni yönetime raporladı.

Orada beni raporlayan Çağlar bey bakalım bu defa nasıl bir yol izleyecek.
IMG_0302.png
IMG_0303.png

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu platform 2 kadın başkan çıkardı.
1 inde 2 kadın oyuncu mücadele etti ve hiç biri böyle kirli yollara başvurmadı

Sizlere 38. Donem oyun baskani adayi Büşra Gamzeyi tanıtıyorum. Ve sizlere soruyorum

Kendini karşı ittifakın üyesine ben ittifak ada yınızim diye tanıtan bir başkan istiyormusunuz ?

Daha seçim bitmeden kendini belli eden bir adayı o koltuğu hak görüyor musunuz ?

Tekrar söylüyorum algılara oyunlara gelmeyin kendi partilerin den insanlar usanmiş ki birebir görüşmemiz de sukur doğru yolu bulup oy larini bizden yana kullandılar seçim sonunda ait oldukları yere gelecekler .

Ben sizin partinizden oy alırım ama siz bizim ittifakimiz dan oy alamazsınız !

Temiz bir seçim yürüten adayımızı tebrik ediyorum .

Dik dur eğilme kardeşlerin seninle @Ayhangünerr

Ekli dosyayı görüntüle 11936
Ayrıca oyun içi seçim yasağı yok mu propagandalar forum üzerinden yapılır oyun içinden değil.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
İşte bende zamanında bas bas bağırdım kötü birşeyler yok diye fakat x partiler o dönemde böyle birşey yasak olamaz. kesinlikle oyunun fıtratında yok dediler ve hala o partiler var aramızda. belki hatırlarlar. sonucu 1 kişinin ban yemesiyle sonuçlanmıştı.
Öncelikle o dönem parti başkanımız olan Mustafa Denlinin bunu söylemesi daha uygun olurdu fakat konu kilitlenmeden ben açıklamak istedim.

Bu oyun içerisinde yasak ve ya olağandışı olan bir durum değildir.Oyun kuralları gereği yapılabilir.

Fakat Yeniden Doğuş ve Vefa Partisi yönetimi ailesi olarak biz bunları tasvip etmiyor ve saygısızlık olarak görüyoruz.

Bizler yapmıyoruz ve bize yapılırsa da duruşumuzu gösteriyoruz.

X partisi olarak akıllarda soru işareti kalmasın bizzat o parti biziz.

Rakip parti olsun.
Yanımızdaki parti olsun.

Hiçbir şekilde durum değişmez Bizim bir yönetimimiz bir ailemiz vardır herhangi bir durum olursa bundan sorumlu aile
Yeniden Doğuştur.Vefadır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...