Biz Kazanırken Değil , Kaybederken Beraber Olanlardanız 🌹 (3 Kişi İçeride)

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
23F88C26-B16F-48F0-93BC-B05496826A61.jpeg

Öncelikle Tüm Turan İttifakının Her bir Üyesini Ayrı Ayrı Selamlıyorum.

İnsanların üzerimize uyguladığı algı operasyonları anca bizi birbirimize kenetler tüm dostlarımıza birlik ve beraberliğimizi kanıtladığı için teşekkür ediyorum .

Başta @Ayhangünerr başkanım olmak üzere iki adayıda tekrardan tebrik ederiz uzun zamandır böyle çekişmeli seçim yaşanmamıştı .

Seçimin sonucu ne olursa olsun biz @Ayhangünerr başkanımızlayız .

Elbet bu kara günler geçecek , güneş adalet için doğacak .

Oyuna başladığımdan beri yanımda olan @Burak Atak. @KURT 77 @CB36 başkanlarıma özellikle teşekkür ediyorum . Nezaman aramıza girilmeye çalışılsa en güzel cevabı verdiğimiz için . Elbet kavgalarımız küslüklerimiz oldu ama biz DOSTLUĞUMUZA SAHİP ÇIKTIK .

ŞU İKİ GÜNDE ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPAN BÖRÜ, İŞÇİ EMEKÇİ , ERGENEKON , ÖZGÜR VE ÖZELLİKLE PARTİM,DAVAM MİLLİYETÇİ KURULUŞ AİLESİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN 🌹

VE BU GÜZEL PARÇAYI PARTİME VE TÜM TURAN DOSTLARINA ARMAĞAN EDİYORUM 🌹

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Bende bu paylaşım huzurunda her iki başkan adayını da tebrik ediyorum.
Bizlere bunun bir oyun olduğunu çekişmeleri ile unutturan her iki başkana da teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu seçimin sonunda KAYBEDEN DÜŞMANLIK, KAZANANIN DOSTLUK olması dileğiyle.
@Ayhangünerr Başkanımızın yanındayım kazansa da kaybetse de verdiği yarış için kendisine ayrıca teşekkür ederim.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bende bu paylaşım huzurunda her iki başkan adayını da tebrik ediyorum.
Bizlere bunun bir oyun olduğunu çekişmeleri ile unutturan her iki başkana da teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu seçimin sonunda KAYBEDEN DÜŞMANLIK, KAZANANIN DOSTLUK olması dileğiyle.
@Ayhangünerr Başkanımızın yanındayım kazansa da kaybetse de verdiği yarış için kendisine ayrıca teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim başkanım bu süreçte hepiniz desteğini tektek bana iletmeniz gücünüzü hissetirmeniz İttifakımız olsun kendi partim olsun mücadelemizi sonuna kadar vermeye devam ediyoruz. inşallah zaferle ayrılırız. Zafer inanlarındır.🌹

Halil Berat

Yeni Üye
Vatandaş
"Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır."
Bizde bu söz gibi bugün @Ayhangünerr başkanımız ile bir araya geleceğiz İnşallah ve her daim bir arada duracağız ve bu günlerde bizim yanımızda olan @Fettah Özdemir başkanımız bizlere yol gösterecek ve birliğimiz her daim kalıcı olacaktır ve bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm partilere de çok teşekkür ediyorum İyi ki varsınız ❤️ Bu yolda Milliyetçi Kuruluş partisinden olmaktan da gurur duyuyorum iyiki bu partiye katılmışım iyılı varsınız🌹

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Bizler hazırız hep birlikte inşallah kazanacağız 🌹

İzmir’in dağlarında çiçekler açar.
Altın güneş orda sırmalar saçar.
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar.
Yaşa Mustafa Kemal Paşa, yaşa;
Adın yazılacak mücevher taşa.

yazici26

Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 11941

Öncelikle Tüm Turan İttifakının Her bir Üyesini Ayrı Ayrı Selamlıyorum.

İnsanların üzerimize uyguladığı algı operasyonları anca bizi birbirimize kenetler tüm dostlarımıza birlik ve beraberliğimizi kanıtladığı için teşekkür ediyorum .

Başta @Ayhangünerr başkanım olmak üzere iki adayıda tekrardan tebrik ederiz uzun zamandır böyle çekişmeli seçim yaşanmamıştı .

Seçimin sonucu ne olursa olsun biz @Ayhangünerr başkanımızlayız .

Elbet bu kara günler geçecek , güneş adalet için doğacak .

Oyuna başladığımdan beri yanımda olan @Burak Atak. @KURT 77 @CB36 başkanlarıma özellikle teşekkür ediyorum . Nezaman aramıza girilmeye çalışılsa en güzel cevabı verdiğimiz için . Elbet kavgalarımız küslüklerimiz oldu ama biz DOSTLUĞUMUZA SAHİP ÇIKTIK .

ŞU İKİ GÜNDE ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPAN BÖRÜ, İŞÇİ EMEKÇİ , ERGENEKON , ÖZGÜR VE ÖZELLİKLE PARTİM,DAVAM MİLLİYETÇİ KURULUŞ AİLESİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN 🌹

VE BU GÜZEL PARÇAYI PARTİME VE TÜM TURAN DOSTLARINA ARMAĞAN EDİYORUM 🌹

🎬📽️🎥🎬