38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimlerinin ikinci turu çok şükür kazasız belasız bitmiştir. İlk Adım Partisi'nin gururu, yüz akımız Büşra Gamze başkanımız 38. Dönem Oyun Başkanlığı makamına layık görülmüş, Gönül İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerimiz başta olmak üzere Başkan Online'nin geniş bir kesimi tarafından kabul görülerek desteklenmiştir. Bu bizim açımızdan son derece kıymetli bir gelişmedir.
Buluşma noktasının Büşra Gamze başkanımız olması, ittifakımızı oluşturan partilerin dışında kalan siyasi partilerimizin en az ittifakımız içerisindeki partilerimiz kadar özverili bir şekilde çalışması elbette bazı hesapları bozmuş, bazı çevreleri şaşkına çevirmiştir. İlk Adım Partisi bu seçimlerde kalbinin ekmeğini yemiş, adamlığının mükafatını almış, samimiyet ve içtenliğinin bir nişanesi olarak Büşra Gamze başkanımızın oyun başkanlığı makamına seçilmesiyle ikinci kez oyun içerisinde iktidarı ortak bir akılla devralmıştır.
Bu zafer plana sadık kalanların zaferi, samimiyetle koşanların eseridir!
Bu başarı Yaşayan Ölülerin, Yeniden Birliği düşleyenlerin, İsimsiz kahramanların, eli öpülesi adam gibi adamların emeğidir!
Bir büyüğümüzün de dediği gibi; "Herkesi çok iyi tanıyacaksınız. Herkesi çok iyi anlayacaksınız. Samimi olanla olmayanların terazisini iyi tutacaksınız."
Zaferimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Altın okla savaşanlara, bozkurt gibi dimdik duranlara, cumhuriyeti savunanlara, ilk adımı korkusuzca atanlara, siyah sancağı açanlara, vefayı bir semt adından ibaret sanmayanlara, dik duruşla yeniden doğanlara selam olsun...
Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI