İşçi ve Emekçi Partisi 22.Dönem 1.Grupbaşkanvekilliği (3 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Halkımız

Ben 22.Dönem İzmir-3 Milletvekili ve 1.Meclis Grupbaşkanvekili Arda Ulaş ATEŞ

Öncelikli Olarak Beni Bu Göreve Layık Gören Oyun Başkanı Adayımız Ayhan Güner Ağabeyim ve 21.Dönem Adalet Bakanı Ahmet Erol Ağabeylerime ve Başkanlarıma Çok Teşekkür Ediyorum.

Ben Şu An Bu Görevi Yürütüyorsam Biliniz ki Bir Sürü Yoldaşımızın Bir Sürü Emekçinin Halkımızın Alın Teri ve Hakkı Vardır.

Meclis Grupbaşkanvekili Olmak Demek Proletarya Sınıfının Hakkını Savunmak Demek.

Meclis Grupbaşkanvekili Demek Herkese Eşit Hak ve Özgürlük Demek.

Meclis Grupbaşkanvekili Demek Gecesini Gündüzüne Katan İŞÇİ VE EMEKÇİLER Demek.

Hep Beraber Daha Güçlü Bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ İçin Çalışacağız!

Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar.
Motorları Maviliklere Süreceğiz!

#kurtuluşyoktekbaşına
#yahepberaberyahiçbirimiz
#senbenyokbizvar
#ivepseninmeclissenin

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hiç hoş bir davranış değil başkanım sizden beklemediğim hareketler
İşte o şahıslar bizleri ve her şeyden önce Yola çıktıkları Proletarya sınıfını yolda buldukları makam ve mevki uğruna değiştiler.

Bu şahıslardan her şey beklenir.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Tamam Arda Başkanım. Şu an bir şeyler kutluyoruz biz. Seni de yormayalım gece gece. Seni de tebrik ederim başkanvekilliğin için. Umarım kariyerini daha yükseklere taşırsın.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Tamam Arda Başkanım. Şu an bir şeyler kutluyoruz biz. Seni de yormayalım gece gece. Seni de tebrik ederim başkanvekilliğin için. Umarım kariyerini daha yükseklere taşırsın.
Burası kutlama yapacağınız alan değil başkanım kendi alanınızda yapın kutlamanızı buraya kahkaha emojisi atmaktaki kasıt nedir?

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
burada kutlama yaptığımızı söylemedim. Sadece tartışmak veya kavga etmek için uygun bir zaman olmadığını belirttim.